3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

媽媽告訴我,在我出生後,她在BK認識了一大班媽媽,大家的小朋友,即我們,在一歳已經認識,一起上playgroup,一起玩耍。有甚麼比跟一班同齡朋友們一起去旅行更好玩?

今次我們衝出香港,到了一個地方叫番禺。其中我們最喜歡的就是這個野生動物園,因為,香港沒有這種動物園。我們餵了長頸鹿、大象和小老虎,還坐了小火車去暢遊這個野生動物園呢。原來,在園內,可以包小火車的。自己包車可以停留在某些地點久一些。我們一行10多人,剛好夠坐。我們大家都好開心呢!

網址:
http://www.chimelong.com/enpark/wildlife.aspx

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

翡翠宮

當年未有BB就已經去過,我以後都會帶BB再去,果度真系好多動物睇,好大

水晶宮

呢個我都同女女去過~~
佢都唔知玩得幾開心~~

公爵府

叻叻勳章

酒店得唔得.....

伯爵府

2024勳章

回覆:【遊學】長隆野生動物園 Chimelong Safari Park

我都想帶小朋友上去玩下吖, 不過而家又驚有h7n9喎……

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:酒店得唔得.....

原帖由 K-Mart 於 13-05-05 發表
酒店得唔得.....
酒店好得。會行的小朋友便適合去。坦白說,完全留在酒店食玩,不用離開園區都可以的。我們去了多次,發覺可以出去祈福食街吃飯。如果小朋友細,有擔心,可以完全留在酒店食玩。

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

引用:我都想帶小朋友上去玩下吖,+不過而家又驚

原帖由 蛋花湯 於 13-05-05 發表
我都想帶小朋友上去玩下吖, 不過而家又驚有h7n9喎……
如怕H7N9,暑期去便不怕。熱C哂D virus

何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

太熱唔好去, 大人小朋友都好辛苦

珍珠宮

一家大細去先覺得好玩,特別有小朋友同老人一齊

公爵府

唔該曬分享,未去過,不過見到D相好似好好吖

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

我會等冇咁熱先去...

公爵府

叻叻勳章

我地大人去過一次....記得既係...馬戲團好好睇...而家應該變了好多.

珍珠宮

之前D同事去過~
話都幾好玩啵~

首頁

尾頁

跳至