跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

Re: 幼兒潛能訓練課程

資料如下: (名額真係相當有限, 我只可能發起攪一班, join唔到既mom唔駛灰心, 可以另外組班)

日期: 1月至3月期間逢星期日(日子會再定, 因為要3/10去爭櫈仔) 上午 (預11am至12noon) 10堂x1小時
地點: 尖沙咀加連威老道33號香港基督教服務處總部 (有mom話呢個centre既condition同導師最好)
費用: $1500 (會員)/ $1700 (非會員) + $50 行政費 (該會收取)
人數上限: 8個bb及其父或母 (1個大人only)
活動內容:
這是一項按孩子成長階段而設計的活動課程,內容包括有刺激大肌肉、小肌肉、智能、社交、語言、情緒及自理等能力的活動,由富經驗的專業導師指導父母「了解」嬰孩的特性,「掌握」輔助成長的「技巧」,完成課程之後,家長將學會接近30個親子遊戲,而每個遊戲都可為孩子的成長奠定不同能力的發展基礎。

Name BB DOB
1) ronni ---- 9/6/2006
2) anniewmau --- 16/06/2006
3) monchuchu --- 30/06/2006
4) smilefish - 22/06/2006
5) Lingcheung - 5/06/2006
6) 甲由仔 - 5/6/2006 (可否星期六上堂)
7)ahschan - 14/6/2006 (prefer AM)
8)teresalok - 30/05/2006
-----------------------------full-----------------------
waiting list

1)頂級美人---06/06/06
2)andie_chow---30/5/2006
3)prutong---06/06/06

大宅

Prutong,

ur bb was also born on 6/6/6. heeheehee. Is your bb boy or girl?

子爵府

梗係唔好啦, 因為呢個group只可以最多8位bb, 唔可以加人, 如果無人退出的話, 你地只可以選擇再另外自組/或自己去報名(散客), 到時先再join member啦~

禁止訪問

子爵府

其實我都有諗過幫你地join member, 但因為都要填一d個人info, 所以我諗都係prefer大家自己黎, 只要print左張form然後連同$100cheque寄去就得, 不過你地要update我已join member, 知嘛!!

我會盡力於3/10去爭櫈仔架啦~~黎緊星期五又要係7:00步係部pc度bk場啦...

禁止訪問

大宅

今日日頭太忙無上網miss左... :-( :-( :-(

複式洋房

料如下: (名額真係相當有限, 我只可能發起攪一班, join唔到既mom唔駛灰心, 可以另外組班)

日期: 1月至3月期間逢星期日(日子會再定, 因為要3/10去爭櫈仔) 上午 (預11am至12noon) 10堂x1小時
地點: 尖沙咀加連威老道33號香港基督教服務處總部 (有mom話呢個centre既condition同導師最好)
費用: $1500 (會員)/ $1700 (非會員) + $50 行政費 (該會收取)
活動內容:
這是一項按孩子成長階段而設計的活動課程,內容包括有刺激大肌肉、小肌肉、智能、社交、語言、情緒及自理等能力的活動,由富經驗的專業導師指導父母「了解」嬰孩的特性,「掌握」輔助成長的「技巧」,完成課程之後,家長將學會接近30個親子遊戲,而每個遊戲都可為孩子的成長奠定不同能力的發展基礎。

Name BB DOB
6) 甲由仔 - 5/6/2006 (可否星期六上堂)
7)ahschan - 14/6/2006 (prefer AM)
8)teresalok - 30/05/2006
-----------------------------full-----------------------

1)頂級美人---06/06/06
2)andie_chow---30/5/2006
3)prutong---06/06/06
4)yanput---03/06/06

複式洋房

如果夠人可唔可以開兩班呀??

子爵府

可以, 但你地8個人之中要有人take up做co-ordinator囉~

大宅

唔知有冇人可以做HOST呢?
我好想帶阿B去玩呀!! :-( :-(

子爵府

你想成事就不如自己take up做host啦~

大宅

做host要用好多時間同心機
我最大既問題係冇時間
我早上五點幾起床預備上班
夜晚放工要立即fly返奶奶度睇女(因為我仲餵緊奶)
之後回到自己屋企又要做下家務
所以個人好疲累...所以真係有心冇力

好似攪10月既按摩班
都已經要follow好多野

所以真係好多謝您為我地攪咁多活動!!!!
thxx

ronni 寫道:
你想成事就不如自己take up做host啦~

複式洋房

我都想參加呀!
[img align=left]http://www.bbjune.com/sign03.jpg[/img]

子爵府

andie_CHOW: 其實我都唔係唔想幫大家, 但因為host要有份上堂, 所以我只可以攪一班呢, 不過甲由會係wanchai攪呀, 快d報名啦~

子爵府

由於非常好人既甲由仔將會再組一班香港班, 可以等多d6月媽媽參與, 所以呢班由後補媽媽補上, 請re-confirm!

資料如下: (名額真係相當有限, 我只可能發起攪一班, join唔到既mom唔駛灰心, 可以另外組班)

活動內容:

Name BB DOB
6) ahschan - 14/6/2006 (prefer AM)
7) teresalok - 30/05/2006
8) 頂級美人---06/06/06

1) andie_chow---30/5/2006
2) prutong---06/06/06
3) yanput---03/06/06
4)
[/quote]

子爵府

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=734357&forum=146&start=30&viewmode=flat&order=1

c啦, 人地人多勢眾, 希望爭到位啦, 好多人join呀)))

大宅

真係好多人喎, 我地對你有信心呀!!!

子爵府

為左呢8個b, 我會盡力架啦!!! 衝呀~~

大宅

嘩!乜呢個course真係咁受歡迎嫁 !!! ronni, 我地BB嘅幸福就交比你啦!
萬二分感激!!

首頁
12345...8

尾頁

跳至