夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題,如果有,你會唔會成日諗番起?

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無, 只記住佢對我好既事

侯爵府

BK Milk勳章

1 有一次我想攬下距 距推開我話我個腦成日淰尼d野

2 距心情唔好我安慰距反而叫我唔好吵:;pppp:

珍珠宮

回覆:你地嘅C6有冇對你講過啲好hurt你嘅說話

有咖,以前好多次話我整嘢難食,果陣同好多媽咪一樣,覺得bb細又難湊,點顧得咁多,求其啦,叫外賣啦,叫佢出去買返嚟啦,唔食就算啦咁嘅心態,亦因此嘈過一次好勁。之後諗諗吓,就發奮鑽研點樣整好嘢食。而家佢調返轉話面嘅嘢難食,都係我整嘅好。滿足佢都係一個好小嘅因素,最重要係透過放相上facebook等人like,過程中我重獲一啲成就感。

男爵府

同EX嗌交時,佢叫我「你攬住你阿公等死啦!」
當時我阿公患左末期肝癌......個一刻真係HURT到而家分左手年幾都仲好深刻.....

Tangbee11298  把口咁賤既人都有  發表於 13-5-7 20:52
MonkeyGirl  佢 把 口咁賤??? 低你同佢分手....哈哈  發表於 13-5-7 16:21

伯爵府

kkuen1992 發表於 13-5-7 16:04
同EX嗌交時,佢叫我「你攬住你阿公等死啦!」
當時我阿公患左末期肝癌......個一刻真係HURT到而家分左手年幾 ...

好彩你地已分手!

大宅

有, 但每次鬧交就話我好記住以前 hurt左我D說話... 佢又冇覺得佢有錯...講左出口就只想我當冇事發生甘....鬧交時好討厭佢尼種態度....咩! Hurt 左就hurt 左啦

大宅

太多,多都記唔到!:;pppp:
我嘅生活只有兩樣野:返工、湊仔

男爵府

有,每次佢講完,佢就大件事,我會好似錄音機咁不斷重播,一次意外足以致命,等佢知道有幾hurt,將心比己第二次立即有改善!

fifihon    發表於 13-5-7 17:20

大宅

有,但生完之後仲痾埋個腦出黎,咩都唔記得晒

侯爵府

回覆:failingfelix 的帖子

做得好

男爵府

1. 佢話佢個ex 高過我靚過我,連頭髮都滑過我
2. 對住阿囝講:"你唔好學似你阿媽咁呀,成日黑口黑面"
3. 係我D friend面前講我D醜事

每次講完我老公都會死得好慘

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

或者可能只是「相嗌唔好口」,但我個心卻已因那一句說話而對這個男人「死心」了。在過去的五年,間中也會想起他當時的嘴臉。心很難過!

現在生活上,表面或者看不出有什麼不妥,但原來心碎了是修補不回來。所以為何會有句話說:「贏了場交,輸了個家。」

他說:「我當初眼是否盲了,竟會識到妳?.....(下刪若干難聽說話)」

我在那一刻,只覺得為什麼男人這麼沒良心,原來一直以來我對這個家的無私付出,卻換來這樣傷人心的說話,男人真是「養唔熟」。有時,我也會有同感,我當初為何都沒有「認真」地帶眼識人?

我又會這樣想:如果我的人生,遇到的都只是這樣沒良心的下等男,我倒不如一個人生活罷了。女人何解一定需要男人?認真地想,男人有時都是女人的包袱。

別人說什麼港女現實,但回想,對男人是必須「現實」的。

子爵府

回覆:小BB09 的帖子

無喎真係,可能我唔記得左,咁即係都唔係好hurt我姐

伯爵府

有!相嗌唔好口. 我都有講過d令佢好hurt嘅說話. 扯平當無數. 大家都唔好放係心

男爵府

應該有,不過轉頭唔記得啦

大宅

有,我呢世都會記得我有咗時佢叫我落咗去。

複式洋房

引用:或者可能只是「相嗌唔好口」,但我個心卻已

原帖由 janfion 於 13-05-07 發表
或者可能只是「相嗌唔好口」,但我個心卻已因那一句說話而對這個男人「死心」了。在過去的五年,間中也會想 ...
你簡直講出晒我啲心聲,對呢個人我已心死,

複式洋房

我成日都會諗返起佢因為愚孝話我不得好死

首頁

尾頁

跳至