自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問依家買咩牌子TV最好??

我屋企部TV壞o左! :-( :-( :-( 請問依家買咩牌子TV會又平又耐用呢??

別墅

Re: 請問依家買咩牌子TV最好??

本人覺得東芝好襟用!
http://i222.photobucket.com/albums/dd24/janice_nn/34210_1128824054.gif

洋房

toshiba係咪要日本制先好用架? 依家差不多全部都大陸做, 我部philips 四年過o左保養就壞!! :-( :-( 唔知有無d又平又襟用呢??

大宅

toshiba~

歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

大宅

皓朗ma 寫道:
toshiba~
yes

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

philips 幾好,

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

早排睇新聞 – 國內來年會全面轉用數碼電視.

我唔係好知那是什麼. 但有一點是 – 香港好似仲未決定跟唔跟.

如果香港都轉用數碼電視, 咁你用緊既天線就接收唔清. 要接收數碼訊號就要外置一個接收器, 好似話千零2千蚊.

不如開個topic問下有冇人知”數碼電視”是什麼.

如果唔了解, 都係買部Cheap Cheap 用住先.
我用緊部國貨 Skyworth 29” HK$1890 都用左3年, OK 啦

首頁

尾頁

跳至