烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

多士焗爐除左焗麵包,雞翼之外仲可以整咩呀?

如題

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 多士焗爐除左焗麵包,雞翼之外仲可以整咩呀?

應該可以整 cookies, pizza, 焗薯, hot dog....

別墅

pizza,蛋撻,蛋糕,cookie,豬頸肉,魚,焗飯/意粉,漢堡飽..........

民房

去SUPERMARKET買急凍酥皮 &罐頭碎牛肉,
將大張的酥皮CUT成4份再放上碎牛肉對摺,用义將邊封口
輕 輕在上面

男爵府

BK Milk勳章

Re: 除左焗麵包,雞翼之外仲可以整咩呀?

我昨天在吉之島看到一個Kenwood多士焗爐,可以較溫度和上下發熱線,你地話它可否焗4-6吋蛋糕。

複式洋房

[size=medium]焗金沙骨都得

珍珠宮

焗月餅都得!!
我都用緊佢黎焗月餅, 80蚊, 勁抵玩!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

首頁

尾頁

跳至