在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 屯門人3

[size=x-large]~萬聖節狂歡大食P~

日期:10月28日(星期六)
時間:2點至6點
地點:愛琴海岸會所
費用:BOOK場費用按人數平均支付

[size=large]{注意事項}
~一個家庭整一種美食.(公平起見,請不要少於$40)
~請各可愛BB為萬聖節扮鬼扮馬

各MAMI可以選擇買飲品及餐具.
飲品A: 可口可樂2支(2公升),2排紙包檸檬茶.
飲品B: 迷你維他奶2排,益力多3排.
餐具: 膠碗,膠叉,膠杯(跟人數去買啦),紙巾及濕紙巾各一盒.

請在踴躍報名啦!
1) JOAN+雞人 食物: 思考中
2) venus +do神 食物: 未決定
3) kiki+利家2姊妹 食物: cake(多數都係 )
4) 大秘書+老細 食物: 飲品B
5) MAN+啟楠 食物: 未知 (報住名先,唔知去唔去到架)
6)ruby+yoyo 食物:未知
7) may + 瑤瑤 食物: "r"緊頭
8) Cony+迪迪+昊昊(迪迪表哥仔):要返工冇時間整食物~買餐具(話我知人數, thanks!)
9) ada + 婷婷 食物: 未知 (報住名先)
10) bonnie+桐桐+謙謙 食物: 未知 (報住名先)
11)be+欣澄 食物: 飲品A

男爵府

好辛苦,呢幾日幫欣澄戒片..........

伯爵府

be,

你好勁丫,向難度挑戰

子爵府

欣澄媽媽 寫道:
好辛苦,呢幾日幫欣澄戒片..........

勁~~~~~~~~~~~~~~~

伯爵府

我有幸遇到兩位bk索ma同時出現

男爵府

JOAN,

因為健康院話冬天仲難戒,所以我先的起心肝試下咋,不過真係要睇得好緊,每半個鐘就叫佢痾..........(不過都唔係好成功) :-(
姑娘話叻既BB最快都要一頭半個月,我諗欣澄至少都要兩三個月..........

伯爵府

be,

健康院d姑娘都有咁同我講,不過我見亞雞都仲未有意識,所以我吾幫佢戒住,等佢大d,最起碼要識講識表達先.(係吾係好好的籍口呢 )

男爵府

MAN,

你地遲D都要架啦,真係諗下佢啦,冬天真係好難戒,天氣咁凍,好難忍心等佢慢慢痾.........
好耐無見啦,你呢排點呀?
做咩話啓楠瘦左呀?

子爵府

be,

我都係同joan佢咁諗,野人係無性架,佢地係唔聽凡人既說話架,啟楠佢發燒了兩次,食藥食到瘦曬,我而家谷緊佢架喇

男爵府

JOAN,

因為欣澄唔知呢幾日做咩事,一著片片就抓著雞雞,大叫片片,我問佢換片片好唔好,佢又話好,呃佢話換左佢又大叫,所以宜家都係訓覺先著,真係好麻煩...........

子爵府

joan,

我都好有幸同你呢位紅牌亞豬同一時間係bk chat啦

男爵府

MAN,

欣澄都差唔多,打完支針就燒左兩日,跟住佢老豆又幫佢著好多衫,話怕佢傷風喎,之後就焗傷風,宜家仲流緊鼻水..........

伯爵府

[size=xx-large]lee 邊

子爵府

be,

可能唔舒服,焗?????

伯爵府

[size=xx-large]lee 邊

首頁

尾頁