跳至
[2006年] 報料天地

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

報料天地

為左方便各上班媽咪/唔得閒成日上bk既媽咪可以唔駛睇哂幾頁message先知有冇減價/荀野, 所以請大家係呢個topic度post!

請唔好係度傾計, 以免頁數去得太快~ thx!

別墅

Re: 報料天地

減價/荀野:

1)荀野:(BB衫) 我係荃灣川龍街買衫比我個臭B的, 平均都係$29件, D料係綿料, OK架唔得我係唔買黎比佢穿.你知啦, BB一食完奶一定嘔緊D係件衫到, 又要換衫, 所以我勁買左好多方便替換.
2)

子爵府

1. 西武購物日21-26/09, HSBC廸生咭有八折!
2. cwb toyrus玩具開倉 27-? (記得既mom, pls update)
3. gc 開倉 20-26/9 (http://www.gc.hk/index_main.php

大宅

(1) Tsuen Wan 千色店 3/10-15/10 Chicco's product 做promotion
(2) Bazaar 起 Kwun Tong 開倉 from 21/9-17/10 唔知有沒有BB仔衫買. will go & look around on next monday

大宅

玩具反斗城開倉
- 9月27-10月2
- 銅鑼灣時代廣場13樓
- 大量名牌玩具1折起 (Barbie, LEGO, 高達.....)
- 買5件, 便可免費獲贈其中一件售價最低的玩具
- 有"星卡"會員, 可於27日上午10時至3時優先入場選購
- 查詢: 29916222

禁止訪問

大宅

Mattel Toy Sales

Toy sales venue : Rm 1311, 10 Lee Hing Street, Harbour Industrial Centre, Ap Lei Chau, HK.
Date : Sep 23-24
Time : 12noon - 6pm

男爵府

bk都有個vip no. 情報, 睇下有無用.

... 請按一下 ...

男爵府

junius_t 寫道:

(2) Bazaar 起 Kwun Tong 開倉 from 21/9-17/10 唔知有沒有BB仔衫買. will go & look around on next monday

where?
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

男爵府

你地有無諗過同阿b影証件相呀! 我介紹呢個softwear唔錯, 簡單易用, 記住放張有色咭紙做背景就可以.

<<按一下>>

大宅

今去咗西武, 揾笨嘅.....Bur記同Polo冬季童裝都無折:cry:, Tommy仔得9折。
不過Polo仲有擺夏天童裝sale items, 尤其for女仔, 都可以一睇。

ronni 寫道:
1. 西武購物日21-26/09, HSBC廸生咭有八折!
2. cwb toyrus玩具開倉 27-? (記得既mom, pls update)
3. gc 開倉 20-26/9 (http://www.gc.hk/index_main.php

大宅

Hallmark Babies 黃埔分店 (Shop no. B42, First Basment, Treasure World, Site 11) new open special offer 至15/10/06:

(1) 買1件9折, 2件8折, 4件以上7折
(2) 買任何嘢, 即可入會 and 送9折咭
(3) 買滿$500送T-shirt 1 件

男爵府

赤柱勁多bb衫買, 牌子有 GAP, NEXT, burberry ........., 如果去舊街33號舖果間買話係網上媽媽會介紹, 老闆娘會再折比你.

大宅

甲由仔 寫道:
赤柱勁多bb衫買, 牌子有 GAP, NEXT, burberry ........., 如果去舊街33號舖果間買話係網上媽媽會介紹, 老闆娘會再折比你.

不過上次我去發覺有啲舗頭賣假貨, 尤其係有條剩淨係賣BB野呢. 我下星期會去, 等我去睇下先

同埋今日去東涌, 東薈城個商場而家變左outlet mall, 有chickeeduck/kingkow等outlet

伯爵府

如果大家想買combi,可以試下睇呢間...
http://www.citybaby.com.hk/index2.htm
平出面都幾多下架!

複式洋房

甲由仔 寫道:
你地有無諗過同阿b影証件相呀! 我介紹呢個softwear唔錯, 簡單易用, 記住放張有色咭紙做背景就可以.

<<按一下>>

many thx
http://kuramatsangwong.shopping.####.hk/shopping/list.html?pcat_id=f2a55a78a878f6a1392d238e914535fc 俊俊小B,男,6 月8 日出世,居住長沙灣 ----------------------------------------------------------- 8/7 3.29kg/7.23lb 8/8 4kg/9lb 14/8 5.5kg/12.375lb 14/9 6.3kg/13.86lb 6/11 7.1kg/15.90lb/66cm

大宅

susanpang 寫道:
如果大家想買combi,可以試下睇呢間...
http://www.citybaby.com.hk/index2.htm
平出面都幾多下架!

妳有無買過呀?

大宅

甲由仔 寫道:
bk都有個vip no. 情報, 睇下有無用.

... 請按一下 ...

勁!睇都睇到頭暈!

大宅

Today I go to "Bazaar" & look around,

(1) no BB 仔衫買 only child or kid's 衫
(2) if yes, just a little bit & so expensive --> only 50% off
(3) all 衫仔 都是"DKNY" no more brand......

so ----> Don't go & also waste ur time ar...

The address :巧明街富利廣場7/F 6-7室

禁止訪問

首頁
12345...9

尾頁

跳至