網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

引用:請問有沒有JM+8號下單自取收到短訊未呢?等

原帖由 popo110389 於 13-05-10 發表
請問有沒有JM 8號下單自取收到短訊未呢?等左成日果邊無人覆我好黑仔呀!送上門又未到,自取又無消 ...
無理由,我9號發貨自取,而家都到左,你打去問下,會唔會漏左通知你。

大宅

joe_3550 發表於 13-5-10 16:21
我昨日下午 5 點合單(共20件貨),半夜有 whatsapp 話已運送香港途中,剛剛 4 點已送到我家(美孚)。
...

你用國通定圓通? 送來之前有無打通知?

大宅

醒目開學勳章

回覆:救助!"HK愛掏" 我中伏了

Whatsapp,Facebook,昨天send到而家都無人覆,電話長期留言,淘寶顯示發左貨,佢果邊網頁顯示未出貨,好無助我諗晏d要直接上去了解下我真係超黑仔,之前頭果幾次好順利的

大宅

唔駛俾住宅費嘓間 (國通),送貨前有打電話,不過 10 分鐘後就按門鐘收貨。

大宅

醒目開學勳章

上完去,順便去拎埋之前果件貨,門市小姐很有禮,話會幫我跟,我個心都定D。

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

入機慢了2013-05-10 19:09:26 惠陽派件已簽收,簽收人是拍照簽收
一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

大宅

醒目開學勳章

剛剛收了貨,樓主請問你收了貨未呢?

水晶宮

popo110389 發表於 13-5-10 18:47
上完去,順便去拎埋之前果件貨,門市小姐很有禮,話會幫我跟,我個心都定D。

...
係呀...我上過去一次, 好感慨, 佢地個地方應該本身係一間大寫字樓, 而家間開咗一間間豆腐咁大既房, 入面無窗 ( 我八過佢後面有間裝修緊 ) , 空氣好差, 應該無咩 fresh air ...

俾我做1日,應該 "姪" 息咗....

子爵府

唉,到底有邊間集運係真係可靠呢?除淘點外...

珍珠宮

今日打去又話今晚派,但到而家都冇.

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

剛剛渣都到了倉快12.00重有人做
一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

大宅

tammy2008 發表於 13-5-10 20:58
係呀...我上過去一次, 好感慨, 佢地個地方應該本身係一間大寫字樓, 而家間開咗一間間豆腐咁大既房, 入面無 ...

我以前都租過同一座做倉, 記得有層做賓賓運輸生意, 星期日都有好多賓賓上去唱K, 同霸左後樓梯訓覺

別墅

^GGmami^ 發表於 13-5-10 21:07
唉,到底有邊間集運係真係可靠呢?除淘點外...
我用左新世代集左7次了,十分好,禁個掣就追到D件去左邊,我覺得勁方便,推比各位JM用

大宅

kk22 發表於 13-5-10 20:22
入機慢了2013-05-10 19:09:26 惠陽派件已簽收,簽收人是拍照簽收
集運_新世代充運站-HKRefill重要啟示︰
請留意,中通快遞的假簽收時間太長!(意思是物流查詢網的簽收時間和我們實際收到貨物的時間差距太大了),為方便各位及時合併貨物並寄出香港,可向店主要求選用其他快遞公司寄到本公司的東莞中轉站。
愛掏同我講中通快遞會用以前張圖假簽收

大宅

choill 發表於 13-5-11 01:45
我用左新世代集左7次了,十分好,禁個掣就追到D件去左邊,我覺得勁方便,推比各位JM用 ...

請問你用邊家快遞送住宅? 速爾快遞/亞風速遞/全一快遞

我都想轉...但又怕個個一窩風轉到去新世代, 輪到我d貨到新世代又會好亂...大大話話我都試用左7-8間集運, 次次都好黑仔預到問題

感覺我果區(北角) 都系以前用郵差ems最好... 圓通送我家要比附加費, 彪記唔肯入屋苑

別墅

我用全一的

大宅

醒目開學勳章

請問有沒有jm試過愛掏唔見貨有得賠償嗎?而家件貨話大陸果邊揾緊未有消息

男爵府

9日來到港的貨,國通仲未有電話來話要送貨。。。母親節的禮物在裡面啊!

大宅

回覆:nita2012 的帖子

用過3次,自取,ok喔

男爵府

大陸上面好似水浸5知係5係有影響?

首頁

尾頁

跳至