網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

popo110389 發表於 13-5-11 17:52
請問有沒有jm試過愛掏唔見貨有得賠償嗎?而家件貨話大陸果邊揾緊未有消息

...
佢地唔見左我個豆漿機,最後全額賠左比我,不過要好有耐性咁等佢覆你。我知佢地忙所以都完全唔敢催佢,佢有日問我拎完帳號,等左幾日就過左數比我。

兒家轉左用圓通寄睇下會唔會好過國通.....
上次寄國通差唔多等左半個月先收到,仲係我主動打去問,愛掏先親自送來比我。

我用呢間主要都係因為鍾意佢個自助系統,
一買完野就入左單號上去先,又可備註係D咩,唔怕自己漏單唔記得。
生完仔記性真係好差

七個月成功從全奶粉轉為全人奶,nothing is impossible!
get rid of formula, normalize breastfeeding

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

今日入機又正常返我一早渣就見入了倉

2013-05-12 11:25:41惠陽派件已簽收,簽收人是拍照簽收2013-05-12 11:25:41惠陽派件已簽收,簽收人是拍照簽收

一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

複式洋房

話說嗰日係到留言後,成夜晚兩點有多,佢地whatsapp我,解釋都係關國通事,但佢最後居然應承我,如果第日速䞾唔派,佢會自己去拎比我,叫我留意電話,結果第日速䞾大概晚上6點到打比我,話下一單就派去我到咁話!
話實,集運個責任係收貨,pack貨,代寄,照咁講,遲收貨又唔可以全部責任推曬比佢,起碼,如果幫襯大陸集運,見自己件貨已寄出咗,咁你要追就只會追速䞾公司。
但就因為佢唔係online旺旺,係facebook又咁公開比人話e樣嗰樣,comment 唔係咁好,whatsapp留言又覆得遲,所以你話叫幫襯佢嗰個係咁等,邊有可能唔呀!
愛掏e個自助集運其實我都幾欣賞,但客服同速䞾公司方面就真係仲有好多進步空間!

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

本來想試下用速遞送貨

見都你地咁留言算辛苦d自取好過等

一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

大宅

我覺得國通好過全一,全一會叫我樓下取(有電梯),放下袋嘢便走,不用簽,國通已用三次仍然今發明至,

男爵府

唔知做咩爱淘綱維修入唔都睇5D货都了倉未

男爵府

我今發後至少到貨啦~晚上11點30收的
因天氣原因晚了一天發貨,不過都滿意!

男爵府

入都網用5都登入有鬼用咩

首頁

尾頁

跳至