夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Re: 大家可以俾D意見我嗎?

我會做返切合自己身份o既野,人地無腦諗係人地o既事,難得有機會辦喜事,都想姑仔風風光光好好睇睇咁出閣•
能力負擔到會買對龍鳳鐲俾佢,唔得o既手鍊仔都好過無•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

lan0529,

你姑奶對你唔好, 唔係你姑仔. 當然唔好做到自己咁cheap, 如是, 你同你姑奶就無分別. 盡自己能力, 可以封多少就多少. 唔好你不仁, 我不義. 加上對象係2個人.

男爵府

會唔會大姑奶攪錯咗封大利是呀
我唔係同佢搵藉口,但你咁樣記一世,都很費精神啦

其實,我反而會衡量自己同姑仔既關係,
再同老公商量,話哂都係佢屋企人,

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

lan0529,

算啦!對你唔好o個個係你姑奶,唔係你姑仔,咪買條金鏈俾佢囉(如果你同佢無乜”心仇大恨”)!就算同佢感情唔好,都睇在你老公份上,你咪當”豪”俾佢囉(況且你老公都幫住佢屋企啦)!

首頁

尾頁

跳至