跳至

首頁
12345...15

尾頁

子爵府

Re: ◆◇婆婆媽媽一齊走入五顏六色的透明世界◇◆ (Part 2)

[size=large]Good Morning....

大家中秋節玩得開心嗎?

大宅

畀面勳章

Re: ◆◇婆婆媽媽一齊走入五顏六色的透明世界◇◆ (Part 2)

[size=x-large]Good Morning.

[size=medium]Bowiema:
今年mon mon 第一年玩螢光棒. 都好開心. 你呢?

子爵府

kongkong,

adrian果晚約咗d同學仔落樓下玩, 佢地由8點幾玩到11點啊.....星期六我地成家返咗大陸飲, 佢地又係玩得好開心啊....

大宅

畀面勳章

Bowiema
Adrian有同學仔一齊玩咁好. 第時我仔都唔會響住果區讀書. 所以都唔知佢會唔會有朋友仔一齊玩燈龍.
嘩, 你番大陸飲. 番香港時多唔多人呀. 係星期日定即晚番?

子爵府

kongkong,
其實我唔係番自己果區讀ga, 不過甘啱有幾個同學都係住美孚, 所以可以約埋一齊玩. adrian學校都有好幾個同學係元朗, 天水圍住ga, 不過佢地好方便, 因為有西鐵直出南昌站ma.

我係星期六返大陸, 不過係即日來回, 好在人都唔係太多, 我係行皇崗過關ga.

大宅

畀面勳章

[size=large]GOOD MORNING !!!

Bowiema
最衰升小學計分法以居住地點計. 如果唔係西鐵沿線既學校我都想諗. 因為我地屋企響西鐵隔離.

子爵府

[size=medium]咁就過咗中秋喇~~
但係我仲..好似....仲想食月餅~~

子爵府

kongkong,

其實你都可以諗諗adrian既學校, 加上油尖旺區男仔中學網都唔錯. 你可以第一round自行收生試or最尾派晒位叩門再試下.

子爵府

子爵府

子爵府

[size=large]早晨啊....

vin,
你個公仔好得意呀..... :mrgreen:

子爵府

[size=medium]唉~~
我又病緊喇~~傷風呀~~
係個女惹俾我, 佢仲有咳添~~唉~
佢成日喺學校唔着外套~
佢覺得件外套唔好睇~~
成日都話太大~~貪靚鬼~~
其實件衫都唔係大好多~~~

侯爵府

Vin,

你又傷風, 咁睇o左醫生未? 早排我老公病o左, 我都好驚佢惹埋我同囡囡, 要勒令佢o係屋企帶口罩, 佢都自動自覺瞓隔o黎房, 以減低傳染我o地o既機會, 好彩佢今次冇惹到我同囡囡咋, 唔係就慘喇! :lol:

P.S. 咦...你個公仔原來冇著褲o既!

子爵府

Vin,

你點呀? 有無睇醫生呢?

Adrian都係唔係甘鍾意著外套ga.....真係有d唔明佢地, 唔通連男仔都甘貪靚.

子爵府

[size=medium]哈, 你哋都知我不嬲唔睇醫生架啦~
adrian都貪靚?唔係掛~~
定係佢怕麻煩咋?
會唔會係件外套隻色佢覺得唔靚?
不過講開又講, 呢排真係涼咗啲~
大家小心身體呀~~~

侯爵府

Vin,

我不嬲都係唔鍾意睇醫生, 尤其係囡囡出o左世之後, 要去睇醫生就要有人幫我睇住先可以去, 所以盡量都唔想睇; 不過有時真係唔到我唔睇, 好似上一次咁! 朝早先開始喉嚨痛, 食o左兩粒panadol, 諗住由得佢"吽"o下先, "吽"得好就避到唔駛睇醫生, 點知o個日晏晝去完街, 夜晚已經痛到連兩隻耳仔同心口都痛埋, d菌真係好犀利, 夜晚都係要"c"去醫生。

大宅

畀面勳章

All, good morning.

Vin,
你冇事o麻. 食多d 維他命c.啦.

Bowiema,
Adrian拉小提琴, 有冇分幾多級嫁?

子爵府

kongkong,

adrian宜家學緊既係大提琴, 都係好似鋼琴甘分1-8級ga.

大宅

畀面勳章

Bowiema
係喎. 見到大提琴都話小提琴!
咁Adrian係唔係響屋企都常practice嫁? 個琴咁大咪要好大地方?

子爵府

kongkong,

個琴都幾大個ga....adrian就每日會練20-30mins, 因為仲係初學階段, 遲d我諗就要練耐d了.

首頁
12345...15

尾頁

跳至