跳至

首頁
34567...15

尾頁

子爵府

Re: ◆◇婆婆媽媽一齊走入五顏六色的透明世界◇◆ (Part 2)

[size=medium]kongkong,
你係咪講緊yourvoice?
你係咪都係用返嗰時俾我嘅email add.登記?

天氣涼好多喇~~
一諗起就快會凍到得返十幾度~~就

子爵府

Re: ◆◇婆婆媽媽一齊走入五顏六色的透明世界◇◆ (Part 2)

kongkong,

你d公仔好得意啊, 點整ga??

子爵府

子爵府

[size=large]Good Morning.....

大宅

畀面勳章

你指簽名相?

Bowiema 寫道:
kongkong,

你d公仔好得意啊, 點整ga??

子爵府

kongkong,

係呀.....個簽名相呀....

大宅

畀面勳章

Bowiema
佢底圖案係響網頁copy. 跟住再去一個web-site整字囉.
你要唔要整? 定係想我俾個web 你.

子爵府

kongkong,

好呀, 你send比我啦....thanks. :-P

子爵府

Sorry呀~~
最近都少咗入嚟~因為部電腦好有問題呀~
先嗰排中咗啲病毒,剷唔走, 可能因為係新病毒~
跟住我一路都冇理佢,
上網就成日疾住疾住,
尤其係而家上bk, 成日都好似kick下kick下咁~
打字都要隔一兩秒先會出到個字~
轉一版有時都要十秒~
可能冇幾耐部電腦又要重裝架喇~~

大宅

畀面勳章

Vin
我覺得電腦最麻煩. 自己又唔識整.搵人整又唔知幾錢. $50都變左$500. 就做左水魚.超煩

Bowiema
你鐘意咩公仔呀

子爵府

其實最麻煩係啲人唔知點解要咁衰格,
成日整啲電腦病毒出嚟~~

大宅

畀面勳章

Vin
其實係咪你download野既時候中左毒呀. 你唔好download咁多野la. 又或者upgrand 下防毒軟件。

子爵府

kongkong,
我冇成日download嘢架~~
不過屋企有人玩online game囉~~
上次我已經用防毒掃過, 佢只係scan到有病毒~
但係又冇辦法可以整得走~~~
所以我而家都冇乜點理~但係部機又似乎越來越多問題出現喇~~~

子爵府

唉~我個女喺學校惹到水痘~~
而家要同佢去睇醫生~~~
煩死咯~~都唔知有幾多日唔返得學~~~

侯爵府

[size=medium]kongkong,

我記得你係12月3日生日o架! 等我同囡囡唱番首生日歌比你聽啦!

Happy birthday to you!
Happy birthday to "kongkong"......

祝妳

身體健康、日日都笑口常開:mrgreen: 、囝囝聽教聽話!

侯爵府

Vin,

你囡囡d水痘退o左未呀? 希望佢快d好快晒啦! 係呢...你囡囡之前有冇打過水痘針? ?-(
Vin 寫道:
唉~我個女喺學校惹到水痘~~
而家要同佢去睇醫生~~~
煩死咯~~都唔知有幾多日唔返得學~~~

子爵府

[size=large]kongkong,

祝你生日快樂呀~~
希望你事事順利, 工作愉快~~
仔仔醒目聽話, 夫妻永遠恩愛~~

子爵府

[size=medium]my_tabo,
水痘仲未退呀~~
因為佢真係有好多~~呢幾日慢慢增多~
不過都有啲已經變硬了~~
佢學校有好多人都惹到~
我冇同佢打過水痘針呀~?
我一路都以為佢4歲時已經生咗水痘~
當時佢面同頸都生咗好多粒粒~
啲醫生話佢可能係水痘, 又話水痘唔係個個都會發到好嚴重~
有可能係一啲比較輕微嘅水痘~~
到而家先知道唔係囉~~唉~~
不過而家生都好過到佢大個咗先生嘅~~
但係冇得返學咁多日就真係唔係幾好囉~

by the way, 唔該你加返下面個list去第一版, thx.

[size=large]★好朋友生日日期★
Vin --- 3月18日
my_tabo --- 7月4日
joycetsui --- 8月24日
Bowiema --- 9月10日
kongkong --- 12月3日

大宅

畀面勳章

my_tabo, Vin
Thank you .
好靚呀. 蛋糕~~

[size=large]Bowiema
結婚週年快樂~~~~
祝你倆年年甜甜蜜蜜 ~~~

大宅

畀面勳章

Vin,
我幫左 mon mon打左水痘針啦. 其實人地話打左針只係出水痘時冇咁辛苦. 支針又貴. 我諗諗下都係蠢左. 應該打肺炎鏈球菌針仲好.

首頁
34567...15

尾頁

跳至