親子旅遊

跳至

首頁
45678...13

尾頁

大宅

回覆:經Agoda book 左 Sentosa 3D2N Multi package

我地去澳門住過幾間酒店,c6話Banyan Tree最relax,上次住另一間哦咗我好耐。所以對於我們來講要舒服唔好趕,要留喺酒店,要有kids club。
我地唔多購物,一定要有coffee shop同公園。

珍珠宮

LEGOLAND 發表於 13-5-23 09:10
回覆 MissMaMa 的帖子

Miss ma ma : 我將你教我去legoland 嘅行程同老爺講,佢覚得太轉接。唉~~唔堅持包車 ...
說實話, 不覺得星航有什麼特別出眾之處, 尤其飛行時間只是 4小時而已, 吃完飛機餐+雪糕, 好快就落機, 所以對我來說, 坐廉航可以節省一半有多的費用, 比較划算.

但當然, 廉航的飛機較舊較細, 座位窄少少, 無免費飛機餐, 無免費寄艙...... 這就是正航和廉航的最大分別.

anyway, 希望你同老爺大少現得開心, 旅途愉快!

男爵府

我諗住 7 月尾 响 Sentosa 嘅 Festive 住 3 晚, 如 Book 一 個 3D2N package 另再加一晚, 你地話得唔得呢?

大宅

回覆:經Agoda book 左 Sentosa 3D2N Multi package

各位jm,如果早d睇到你地既post,就慳好多啦………………剛book了(agent)hard rock 4d3n cx 早去晚返,兩大一細(3yrs)…… 咩都唔包………………

男爵府

回覆 手斤口 的帖子

幾多錢

大宅

回覆:ROCKMAMA 的帖子

我都唔好意思講,實比人笑…………15xxx

男爵府

回覆 手斤口 的帖子

你幾時去,超旺貴?不過你坐CX wo.

大宅

回覆:ROCKMAMA 的帖子

7月22日

伯爵府

引用:回覆+skywalker2007+的帖子我係through+hot

原帖由 esther_fong 於 13-05-23 發表
回覆 skywalker2007 的帖子

我係through hotel combined link 去 agoda 訂 3d2n sentosa festive package
$43xx including all taxes n service charges?

珍珠宮

手斤口 發表於 13-5-25 17:26
我都唔好意思講,實比人笑…………15xxx

唔緊要啦, CX係貴少少, 冇得同廉航比較.

我一家四口, 坐廉航, 慳左d錢就住靚少少, 2晚今沙 + 2晚 Equarius (3d2n package).

埋單亦都係 $15,000.

男爵府

autreycandy 發表於 13-5-12 05:21
請問有無人知門票有否指定日期用, 定三日期間是但一日都用得?
因為如經官網定要揀定門票入場日期, 但經AGOD ...

請問大家會係邊度買埋小朋友的門票?

珍珠宮

autreycandy 發表於 13-5-26 03:06
請問大家會係邊度買埋小朋友的門票?
前幾頁有講

珍珠宮

Ksyy1018 發表於 13-5-24 23:49
我諗住 7 月尾 响 Sentosa 嘅 Festive 住 3 晚, 如 Book 一 個 3D2N package 另再加一晚, 你地話得唔得呢? ...

最好的安排, 如住多一晚轉酒店好麻煩

侯爵府

回覆:cathy29 的帖子

係呀,睇返statement實數原來係4230.08, 比果時聖淘沙官網sgd 708, 計返港紙平左3xx, 不過我係3月訂, e家相同日子要sgd808添呀,agoda 就48xx,

伯爵府

引用:係呀,睇返statement實數原來係4230.08,+比

原帖由 esther_fong 於 13-05-26 發表
係呀,睇返statement實數原來係4230.08, 比果時聖淘沙官網sgd 708, 計返港紙平左3xx, 不過我係3月訂, e家 ...
你係幾時去呀?我見agoda show個個價係未計taxes ar

男爵府

MissMaMa 發表於 13-5-26 13:09
最好的安排, 如住多一晚轉酒店好麻煩

我agent 單book 一晚嘅价錢平過 agoda, 但佢又無 送飛 Package, 如果我分開book, 一晚经 agent , 另 agoda book 3D2N multi package, check in 果時一次比晒兩張 vouchers 比 counter 咁重要唔要响第二日 check out 又再 check in 呢?仲有我入住的第一晚最早都要黃昏先到, 咁係咪第一晚就经 agent, 第二,三晚就 book package, 咁d 入場券就可以响第二至四日用?多謝指教!

男爵府

回覆 lululai 的帖子

呢間有唔清楚呀

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Ksyy1018 發表於 13-5-26 15:15
我agent 單book 一晚嘅价錢平過 agoda, 但佢又無 送飛 Package, 如果我分開book, 一晚经 agent , 另 agoda ...

如果係同一房型, CK in 時一次過俾哂兩張VOUCHER佢, 唔使又CK IN又CK OUT咁煩, 再穩陣D, 你可以訂哂之後, SEND EMAIL去酒店一次過RECONFIRM 兩個BOOKING, 你個CASE, 第二三晚BOOK PACKAGE好D, 不過PACKAGE/房價錢唔同日子可能有分別~

侯爵府

回覆:cathy29 的帖子

我630-702, festive 簡3n2d package, show既係1晚價,x2 加埋tax 同charges , 就=total ,

伯爵府

引用:我630-702,+festive+簡3n2d+package,+sho

原帖由 esther_fong 於 13-05-26 發表
我630-702, festive 簡3n2d package, show既係1晚價,x2 加埋tax 同charges , 就=total ,

...
my schedule from 730 - 0801. but more expensive than 官網(sg$708 inclusive taxes n service charges)

首頁
45678...13

尾頁

跳至