心聲留言

跳至

首頁
12345...20

尾頁

別墅

對生肖、星座有興趣就入嚟啦!

點解BK唔開個「星相命理」比人傾下既?
生肖書同星座書我好細個就跟阿媽一齊睇,我真係好八卦、中毒都幾深 我有時都會相信書裡面所講既野!
一識到D新朋友或同事,就好想知道佢地係屬咩 ?... 咩星座?你地會唔會咁架

男爵府

Re: 對生肖、星座有興趣就入

bluemouse 寫道:
點解BK唔開個「星相命理」比人傾下既?
生肖書同星座書我好細個就跟阿媽一齊睇,我真係好八卦、中毒都幾深 我有時都會相信書裡面所講既野!
一識到D新朋友或同事,就好想知道佢地係屬咩 ?... 咩星座?你地會唔會咁架

bluemouse,

咁你mug星座
busy...努力!!!

心裡平安, 想住進一個寜靜小島...
好好珍惜過去, 活在當下...

別墅

lovebbmom,

你係第一個客仔 :mrgreen: !
我係有恩必報、有仇一定報既天蠍座。

我識你都好一陣子,等我估下你既星座吖 ..... ... 你係咪處女座呀??

男爵府

[quote]
lovebbmom,

我識你都好一陣子,等我估下你既星座

別墅

噢 ... 你唔係巨蟹座吖?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Hi

男爵府

Re: 對生肖、星座有興趣就入嚟啦!

我都會架,我都幾8 ~~~ [quote] bluemouse 寫道: 一識到D新朋友或同事,就好想知道佢地係屬咩 ?... 咩星座?你地會唔會咁架
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

1928mickey,

你幾時開始對呢味野有興趣呢?

1928mickey 寫道:
Hi

別墅

hk_woman68,

咁你仲唔快D講我聽你咩星座 ... 好心急呀

hk_woman68 寫道:
我都會架,我都幾8 ~~~

伯爵府

bluemouse,

你好呀!

你呢個TOPIC我岩呀~

別墅

出年個D生肖書咁快就出,阿麥師傅想飲頭啖湯
咁你地有無買呀?

男爵府

[quote]
噢 ... 你唔係巨蟹座

翡翠宮

我都有興趣呢D, 不過就只係對自己同親人有興趣, 對於其他人我無興趣知佢係乜東東 咁我又唔會中好深讀, 不過有時真係覺得都幾靈, 但我覺得參巧下無所謂

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我只是八卦多 我覺得e 家野好深奧, 耐人尋味 ?-(

1928mickey,

你幾時開始對呢味野有興趣呢?

[quote]
1928mickey 寫道:
Hi
[/quote]

寶石宮

我識好多天蠍少女

[quote]
lovebbmom 寫道:
[quote]
lovebbmom,

我識你都好一陣子,等我估下你既星座

公爵府

我都o岩喎...咁你係咪幫我地睇下邊個星座好先

別墅

咁我估多一次啦 .... 再估唔中,你都係索性講我聽啦!好鬼「丟臉」呀

係唔係天秤呀?

[quote]
[quote]

珍珠宮

我都岩架~~~

別墅

elaineho73,

咁你有無同BB check下呀?

elaineho73 寫道:
bluemouse,

你好呀!

你呢個TOPIC我岩呀~

男爵府

[quote]
咁我估多一次啦 .... 再估唔中,你都係索性講我聽啦!好鬼「丟臉」呀

係唔係天秤呀?

[quote]
[quote]

首頁
12345...20

尾頁

跳至