自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請問廸士尼個vip 同行,小童金卡係咪都可以帶一個免費大人架?

男爵府

引用:請問廸士尼個vip+同行,小童金卡係咪都可以

原帖由 fatdenden 於 13-05-13 發表
請問廸士尼個vip 同行,小童金卡係咪都可以帶一個免費大人架?
係,一樣

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+fatdenden+於+13-05-13+發表

原帖由 lazylake 於 13-05-13 發表
係,一樣
Thanks a lot

大宅

回覆:lazylake 的帖子

我晤係好眀⋯
我自己係白金卡⋯囡岩3歲⋯媽66歲⋯咁我係咪買一張飛⋯然後帶一個免費入埸?
要點樣辦理?
麻煩你可否解答我?

男爵府

引用:請問廸士尼個vip+同行,小童金卡係咪都可以

點解金card可以帶人免費入?好想知!

水晶宮

JK2012 發表於 13-5-13 11:05
點解金card可以帶人免費入?好想知!

於2013年4月15日至6月30日期間,「奇妙處處通」會員專享「VIP同行」優惠,金卡會員可免費或以優惠價帶同VIP入園體驗「迪士尼星級款待」,甚至暢玩定於今年5月開幕的全新主題園區「迷離莊園」!

「迪士尼星級款待」由即日起至2013年5月19日為賓客帶來不同的奇妙時刻及多項全新星級體驗,讓您與VIP度過難忘的星級旅程!而樂園擴建計劃的壓軸項目、全新主題區「迷離莊園」將於今年5月開幕,您與VIP將投入一個非比尋常的幻像奇境,體驗前所未有的旅程。

金卡會員
免費帶同一位VIP暢遊樂園一天
(每位會員可享優惠一次)

以港幣$225帶同一位VIP暢遊樂園一天

(每位會員可享優惠兩次)

2013年4月15日至6月30日

優惠期內,每位會員每天只可使用優惠一次

水晶宮

waiyuwu 發表於 13-5-13 11:04
我晤係好眀⋯
我自己係白金卡⋯囡岩3歲⋯媽66歲⋯咁我係咪買一張飛⋯然後帶一個免費入埸?
要點樣辦理?
係呀, o係售票處換左免費飛

子爵府

回覆:waiyuwu 的帖子

我覺得女女有機會都唔洗買你不如叫多個大人去吧!因為你媽媽over 65步,長者票好似好平架咋!唔好蝕俾迪迪尼嘛

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:Quote:JK2012+發表於+13-5-13+11:05+點解金

水晶宮

Yanmingbaby 發表於 13-5-13 13:04
即係我只要渣金卡就可以帶一個朋友入去?
係呀

男爵府

引用:Quote:waiyuwu+發表於+13-5-13+11:04+我晤

係呀, o係售票處換左免費飛
想問換票時要出示埋金咭咭主身份證嗎?

男爵府

引用:Quote:JK2012+發表於+13-5-13+11:05+點解金

於2013年4月15日至6月30日期間,「奇妙處處通」會員專享「VIP同行」優惠,金卡會員可免費或以優惠價帶同VI ...
Thks so much !

男爵府

引用:我覺得女女有機會都唔洗買你不如叫多個大人

原帖由 ada13133 於 13-05-13 發表
我覺得女女有機會都唔洗買你不如叫多個大人去吧!因為你媽媽over 65步,長者票好似好平架咋!唔好 ...
長者$100

水晶宮

tomato100hk 發表於 13-5-13 15:11
想問換票時要出示埋金咭咭主身份證嗎?
不用, 但要一齊入場架wor

首頁

尾頁

跳至