想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 我係唔係Bingo??

Dorisdoris
要再努力D
Dorisdoris 寫道:
etyan,

唔好唔開心!明天會更好,要比多D信心自己就一定得....我都試第三個月才OK...

男爵府

whmk
一齊再努力呀 :wink:
whmk 寫道:
me too

[quote]
etyan 寫道:
:-( MC黎左啦 :-( :-(
[/quote]

大宅

Dorisdoris,

恭喜呀~ 祝妳生個肥肥白白~

請問妳係咪check到d仔上下深時, 當晚dodo?

另外, 妳未check到前, 有冇胸痛?

大宅

Pearpear,

多謝哂!
我昨曰已到e生confirmBingo及取了e生證証明...
我是check到d仔上下深時, 第二朝晨早dodo,因經晚上休息老公精神好D,D精蟲應該好D,游得快D... 記住隔日早上又補一次..

check到bingo前,冇特別胸痛,下腹成日扯住痛,成日覺得好熱

大宅

MiffyMiffy,

一定要多謝妳呀!thanks...

複式洋房

dorisdoris,

我想知咁你bingo前有無明顯既分泌物? 我而家成日好熱,本來今日m小姐到,但又未見影。其實我一心唸住等m到,但個人呢幾日又無乜m feel,所以好想問下。
人若然忘記了愛,忙著和時間比賽,求你和我於窗前細心一看,每一天風雨每一片塵埃,也為你真摯的記載。

大宅

Dorisdoris,

恭喜晒

最好開始食d有營養食物/高葉酸食品....

別墅

Dorisdoris,
恭喜你呀!雖然自己仲未得,但聽到sister有好消息,都好戥佢地開心!!

男爵府

好媽媽勳章

恭喜

大宅

我今日 day 30, 昨日同今日都用d 仔排卵紙 check 到有上下深, 唔知會唔會有機會bingo 呢? 現在個肚有d 唔舒服咁, 千其唔好係作 m 就好喇!

別墅

我上月8號come,到現在都未黎,但今朝check冇bingo,會唔會太早check呢?
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1037.gif[/img]

民房

HI,

我喺新加入, 唔知歡迎我嗎? 希望你BINGO啦, 我都DAY32, 不過我已經等了1年半, 但都無消息,應該無啦.

JaneJane :giveup

民房

可能你太早CHECK, 你不用太心急,天注定
JaneJane :giveup

大宅

Stupid,

我都是成日好熱,個肚就扯住址住痛,同平時mcome有小許唔同....

別墅

Doris,

Congulation!!!

洋房

我都 days 32, 等緊.......結果
:sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

大宅

妳地好 ! 我都係新加入 !
恭喜妳 doris
我現在都等梗結果 ... 上次來 m 是 8 月23日 ... 剛剛 9 號驗過冇 ... 不知道是否早過頭呢 ? 而家心情都好緊張呢 !

別墅

恭喜呀!!!要飲多兩杯!!
我今日都day35,今朝用曼仔check過,白雪雪,
已經有好強烈

大宅

love-baby
哈哈^^我都有谷 m feel ... 個胸脹脹痛痛 ... 但昨日睇中醫..佢又話唔似有來 m 脈絡 ... 叫我等兩三日再驗下 ...
我都同你一樣 ... 如果唔中 ... 不如早些來 m ... 再努力 ! 好過而家係度日日白等呢 ....

大宅

Dorisdoris,

恭喜你呀, 你預產期係幾時呀?
另我昨日到去e生到confirmBingo, 但今朝下面有兩滴啡流出, 好担心, 你唸你會在邊到生呀?

Dorisdoris 寫道:
Pearpear,

多謝哂!
我昨曰已到e生confirmBingo及取了e生證証明...
我是check到d仔上下深時, 第二朝晨早dodo,因經晚上休息老公精神好D,D精蟲應該好D,游得快D... 記住隔日早上又補一次..

check到bingo前,冇特別胸痛,下腹成日扯住痛,成日覺得好熱

首頁

尾頁

跳至