自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我係yahoo拍賣買左野,不過貨收唔到,賣家唔見左>.<

警察話你朋友無腦?

mandyyee 寫道:
一定冇緊啦~~
因為多數$$$多過$500以上d人都面交
仲有你去警局佢都唔會理你~~仲會話你冇腦(我朋友試過)
佢仲要有bid有入數paper~~好慘 :-(

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 我係yahoo拍賣買左野,不過貨收唔到,賣家唔見左>.<

你最好send多封email同對方講你會報警, 叫佢快些現身, 我想佢都會覆你...

複式洋房

好惨啊...咁衰都有嘅!!

冇comment嘅我一定唔會落Bid!!
其實我通常o係yahoo唔會買咁貴,
通常幾十蚊貨仔玩吓算,'
而且假嘢多...玩吓就ok,
過千...出街買穩陣!!

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實係咪可以報警呢 都算行騙喎!如果金多錢就要出來交收

大宅

小豬蕙,

不如你同銀行聯絡, 話入錯錢, 因如客戶入錯錢, 佢係唔可以用你 d 錢, 而且仲要嘔返出o黎比你!! 你打電話去銀行查詢下!!

大宅

我都有係yahoo買野但冇試過咁,都係小心d好!

大宅

ZZZ 寫道:
小豬蕙,

不如你同銀行聯絡, 話入錯錢, 因如客戶入錯錢, 佢係唔可以用你 d 錢, 而且仲要嘔返出o黎比你!! 你打電話去銀行查詢下!!

子爵府

好媽媽勳章

火火火火 寫道:
警察話你朋友無腦?

[quote]
mandyyee 寫道:
一定冇緊啦~~
因為多數$$$多過$500以上d人都面交
仲有你去警局佢都唔會理你~~仲會話你冇腦(我朋友試過)
佢仲要有bid有入數paper~~好慘 :-(
[/quote]
係啊~~我當時陪緊佢~~~0我朋友仲喊~之後我話會追究
佢地先理~~~但落完口功~~之後就話冇得理~~咁LO=.= :-(

首頁

尾頁

跳至