跳至

首頁

尾頁

複式洋房

元朗同樂街出口時裝店清貨大減價

早日經過,見到有多人買,原來是結束清貨大減價,全店$30一件,$100 4件。真係好抵,我見有的人幾袋幾袋攞住走。有西褲,西裝褸,長褸等,全部出口的,質地一流,有興趣可以去睇下啦,開心廣場側的同樂街。

大宅

Re: 元朗同樂街出口時裝店清貨大減價

知唔知收幾點呀? thx

伯爵府

請問知唔知至到幾時

複式洋房

好似收7:00-8:00左右,我問過無定的,有時見無乜人行就早的收工,有人可以遲的走。應做埋今個月,也有可能做埋下個星期啦。

有興趣快的去睇下啦,我覺得真係好抵買。

男爵府

beautymother,
有無正確啲位置呀,thanks!(

男爵府

畀面勳章

係囉,講個正碓D的地址黎知啦

kk100 寫道:
beautymother,
有無正確啲位置呀,thanks!(
若要人不知,唔好太低B~~~

民房

I've been the shop! There're two outlet shops (opposit to 開心廣場側)when you walk down the street from Tung Long St. There's lot of 西褲,西裝褸,長褸等 but the size is a bit to large for me - not much small size to choose! I bought nothing! :-(

首頁

尾頁

跳至