跳至

首頁

尾頁

大宅

荃灣係唔係有度地方訂薑醋好好味架?

如題, 請問有無人知呀?

事原我老公有個朋友生bb, 佢地自己唔煲薑醋, 係荃灣一度地方訂, 佢d朋友食過話好好食 (我老公無試過), 咁我一早叫我老公問人取地址電話, 我老公都有問, 但個朋友話佢老婆先知, 會幫我地問吓, 點知拖吓拖吓都過咗兩個月啦, 人地唔覆, 我老公又唔想追 (因同嗰個朋友唔係好熟), 我下個月尾就生喇, 真係我急佢唔急

如果check唔到, 我會同八珍訂, 不過我自己食過覺得唔好食

大宅

Re: 荃灣係唔係有度地方訂薑醋好好味架?

老公的起心肝再問咗佢朋友喇, 原來只是賣醋, 唔係幫人煲埋, 我諗都要買八珍甜醋喇, thanks!

珍珠宮

d 人話悅和d醋好香,唔知係咪你想要果間 :mrgreen:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

swisslady,

八珍應該唔錯架喎! 係咪唔識煲呀! 我婆婆用八珍煲果d, 好味到日日想飲呀! 豬腳有膏但係唔肥, d ginger 又辣度適中。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

男爵府

我個時都係用八珍

民房

我都係用八珍,荃灣邊度有好味薑醋賣呀,lum起都想食:lol:

首頁

尾頁

跳至