自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:mamama2000+發表於+13-7-24+17:57+舊

原帖由 LedTV 於 13-07-24 發表
係啊~我樣樣嘢SHARE上黎BK..都有錢收架~~
仲要好多錢TIM~~~樣樣都係貴嘢~~袋唔少~~而家唔駛做啦~~
可以UN U ...
唔好嬲,我知你唔係

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

雋寶貝 發表於 13-7-24 18:09
請問d 磚係大陸邊到買,有無地址呀,我遲d 要裝修都打算返大陸買
我去田貝四路,近近地,我細妹BF車我去..過左關,好快剽,可以搭的士去,discuss 個邊D 人話廿幾蚊的士錢

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伊芙蓮 發表於 13-7-24 18:05
請問yale電子鎖係邊到買?
$3200包安裝?
thanks
我係灣仔賣材料附近睇,實際唔記得街名~~
3200蚊係淨機,唔包安裝架~安裝要比700蚊~~

不過我CF包左,所以我拎返去比佢裝~

伯爵府

引用:+

原帖由 LedTV 於 13-05-16 發表
我估下先。。。疊x庭??
22萬仲包傢電。。。我諗你要貼既機會好大。。。分分鐘7-8萬。。

瑪瑙宮

naturaljoe 發表於 13-7-24 18:53
我估下先。。。疊x庭??
22萬仲包傢電。。。我諗你要貼既機會好大。。。分分鐘7-8萬。。
做完啦~貼5千蚊姐~我貼5千蚊無所謂~佢BF前2日比左2萬蚊我媽咪買嘢食~

有賺

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:雋寶貝+發表於+13-7-24+18:09+請問d+

我去田貝四路,近近地,我細妹BF車我去..過左關,好快剽,可以搭的士去,discuss 個邊D 人話廿幾蚊的士錢 ...
thx, 係咪羅湖過關,定係黄崗?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Ashley_ash+於+13-05-16+發表

原帖由 LedTV 於 13-05-16 發表
唔要老土,唔要黃咁咁既木色,廁所要有少少豪豪地咁,明玩哩架佢,咁細點豪廚房想開放又唔要油煙: ...
富士皇有個6千幾(3年前價)既抽油煙機。。好多人話掂。。。

瑪瑙宮

雋寶貝 發表於 13-7-24 18:55
thx, 係咪羅湖過關,定係黄崗?
DISCUSS個邊話係羅湖~~二十幾蚊車錢~~
仲可以搭MTR~2蚊???我唔肯定價錢,但知道田貝個到係有MTR站~

你出發前係YAHOO 搵下" 田貝四路 " ,好多資料~

有D BLOG寫得好詳細

伯爵府

引用:Quote:naturaljoe+發表於+13-7-24+18:53+我

做完啦~貼5千蚊姐~我貼5千蚊無所謂~佢BF前2日比左2萬蚊我媽咪買嘢食~

有賺
嘩,咁抵播。。可以pm個cf我嗎?我屋企村屋連傢電玻璃屋。。三年前37-38萬落樓呀

瑪瑙宮

naturaljoe 發表於 13-7-24 18:55
佢地唔煮架~個廚房裝飾咋~所以無用富士皇~用德國寶算~夠平~

富士皇真係好靚好勁~~之前係呢到都見有人用富士皇~

伯爵府

引用:Quote:naturaljoe+發表於+13-7-24+18:55+富

佢地唔煮架~個廚房裝飾咋~所以無用富士皇~用德國寶算~夠平~

富士皇真係好靚好勁~~之前係呢到都見有人用富 ...
但千其唔好買4千幾果隻。。我用緊。。唔夠力

珍珠宮

引用:Quote:mamama2000+發表於+13-7-24+17:57+舊

係啊~我樣樣嘢SHARE上黎BK..都有錢收架~~
仲要好多錢TIM~~~樣樣都係貴嘢~~袋唔少~~而家唔駛做啦~~
可以UN U ...
唔好嬲啦
妳好有心思樣樣格曬價,出錢出力好家姊呀
可否介紹cf 資料?遲下都要裝修,想樣樣慳d,🙏🙏🙏🙏

男爵府

回覆:裝修日誌 update 已鋪磚

請問裝修師傅點收費?我格緊幾間,有D要50% deposit, 中期40%尾數10%. 有D就40-40-20。可否分享下你個師傅點收?

男爵府

naturaljoe 發表於 13-7-24 18:55

第一次聽呢個牌子,請問邊度買架?

男爵府

naturaljoe 發表於 13-7-24 21:49
但千其唔好買4千幾果隻。。我用緊。。唔夠力

4千幾呢款都係富士皇嗎?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

THANKS FOR SHARING...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

THANKS FOR SHARING...

瑪瑙宮

引用:請問裝修師傅點收費?我格緊幾間,有D要50%

原帖由 Ka__Ying 於 13-07-26 發表
請問裝修師傅點收費?我格緊幾間,有D要50% deposit, 中期40%尾數10%. 有D就40-40-20。可否分享下你個師傅 ...
我個個40%,30%,20%,交貨後十四天內10%...

張單咁寫。

但係我就唔係咁比。

第一期40%, 跟住到晒傢俬就再比40%, 交左貨再比尾數。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:裝修日誌 update 已鋪磚

最鍾意睇裝修。冇得買睇下都開心,多謝樓主

伯爵府

qpa 發表於 13-7-26 09:44
第一次聽呢個牌子,請問邊度買架?

你一上網打富士皇就知架喇...4千幾蚊都係富士皇..因為我間屋冇整廚房門..所以4千幾果隻唔夠力,但6千幾係for 開放式,我知d人用左話勁正囉..!!我剩係知元朗有分店....有時一田都有擺promotion囉:)

首頁

尾頁

跳至