跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地幫 BB 買冬天衫未呀?

我開始去永安行, 而定研究緊究竟要買邊種底衫. 你地有乜意見?

果日個Sales同我講買日本果種人造毛底衫好過傳統既羊毛底衫, 因為唔會拮肉. $79/件, 先施同永安都有, 我買咗一件, 好好feel咁. 你地可以去睇吓.

男爵府

畀面勳章

Re: 你地幫 BB 買冬天衫未呀?

我行親街都會走去睇bb衫,唔覺唔覺咁就貫左好多啦,有時真係忍唔住手,個b未到兩個月就搞到個櫃爆哂~ :-( :-(

別墅

我想知要着啲乜? 買咩衫? 買幾多?

大宅

我問過我朋友,佢話BB冬天係屋企,著一見長袖底衫(棉質)+羊毛內衣+厚全身。我都未買冬天衫,點算!

大宅

我個B 大部份冬天衫是衛衣質地厚的長甲衣, 全是親友送的.

複式洋房

我噚日忍唔住買咗兩件底衫, amor, 一件薄啲, 一件厚小小.都好鬼貴喎, 要成 $79/件 (九折). 但係諗住底衫要買舒服啲. 但厚啲既蛤癩衣要成百幾蚊至二百蚊件架, 好貴呀... 有冇媽咪去吉之島睇過啲衫仔, 抵唔抵呀?

個friend 話冬天底衫要買 bodysuit 果種, 咁就唔驚會縮咗上去

我今日去咗先施睇熱風機, 細部既三至四百蚊有交易, 陶瓷胆, 有恒温, 幾好. 你地可以睇吓. 因為我驚到天氣一轉冷, 啲人會好快搶晒啲貨呀...

大宅

aeropybb,我都想買暖風機,你去邊度見到架?

我都唔知買咩size冬天衫俾BB,你地買幾大?

複式洋房

我去咗永安同先施, 先施啲款好似多啲. 但係就未去過吉之島, 你可以去睇吓啦.

底衫 size, 我都係買咗 70, 不過 amor 既 size 係大啲架.

大宅

我打算去赤柱間出口貨買算啦!平好多!咪要買好多件?邊洗得切!

洋房

今日剛剛去完赤柱睇吓d bb衫,宜家都唔係有好多冬天衫,我只係買咗4條襪褲比bb...$20 each!

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

早倫吉之島bb用品展果時間棉蛤衣同背心都係50蚊件, 有d靚o既厚身蛤衣同套裝都係百幾蚊套, 掃左一大堆, 我個衣櫃都爆哂

別墅

細粒丁 & buibui, 我都打算去赤柱買bb衫,邊間有呀? 買襪褲有乜用?

複式洋房

細粒丁, 想問下襪褲除左赤柱買仲有邊度有呀, 我住荃灣的

大宅

襪褲,中環利原東�西街有!

細粒丁,黎赤柱都唔搵我!!!不過我今日去左銅鑼灣!嘻嘻!

大宅

買咗好多, 羊毛低衫4件, 甲那衣好多, 衛衣好多, 長褲好多, 見到靚就買, 另外我都有織d冷衫比bb!

洋房

bui bui, 你住赤柱嘅咩? 昨日入赤柱搭小巴搭到暈陀陀...

洋房

anpanman,
我買比我bb女架,襪褲可以親裙仔,又暖,又靚...無得頂!!
其實係赤大街條主街(好長嗰條)嘅尾段有好幾間買bb衫,唔知問吓人一定知,好易揾架咋...

anpanman_kb 寫道:
細粒丁 & buibui, 我都打算去赤柱買bb衫,邊間有呀? 買襪褲有乜用?

複式洋房

girahei,

你買咗邊隻牌子既羊毛底衫呀?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

如果著襪褲會唔會好難幫阿B換片呢?

大宅

aeropybb 寫道:
girahei,

你買咗邊隻牌子既羊毛底衫呀?

日本嗰隻鴨仔牌, 黃色, $79, 吉之x

首頁

尾頁

跳至