美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

想訂彩豐行

各BK媽媽都話好,哪裏有得買?

大宅

Re: 想訂彩豐行

hi

我都想try , 不過唔想訂咁多住 好像hk$250 先送貨, 有沒有人想夾埋一齊訂 , try 下佢d 產品 ( 我想買澡涼 , 及mask)

:-)  :-P

大宅

siuyufung 寫道:
各BK媽媽都話好,哪裏有得買?

see see--->

http://www.choi-fung.com/aboutus.php

民房

我都有野想買

複式洋房

I also want to buy somethings wor..

複式洋房

我都想試吓沐浴露.

別墅

PIGPIGMA ,

如果訂MASK要,500張才可以$5,如果不夠500張要大約$10張, 所以如果訂夠$250可以叫佢比MASK SAMPLES試下.我都想訂洗面奶.
?? 該用戶已被刪除

大宅

各位

我地都係想TRY彩豐行的東西 , 但唔想一次過訂HK$250

咁不如咁啦 夾5個人每人HK$50左右 , 買自己想要的產品 來TRY , 唔岩都唔駛咁傷!

大宅

我上星期第一次訂, 買左 $257, d 野用左少少, 都ok.

Shower Bath - 用左大熱推介 A577 蔗糖特潤... -->OK, 可一試, $18好抵。

Shampoo - 用左A568 去頭皮... --> 要加 A570 護髮素用, OK。
個人覺得 A570護髮素 quite good, 第一次用屋企用開的 dova 洗頭水 + A570, 真係好正, 頭髮好順, 好滑。但第二次, 用 A568 + A570 一齊用, 好一般, 冇左第一次用好順 &好滑的感覺。

?? 寫道:
妳們想訂什麼Cleaning Milk 、Shampoo & Shower Bath,因我看到有很多選擇,妳們有沒有好介紹!

複式洋房

Hi ! Pigpigma,

OK ! I will PM the details to u later.. Thanks !

PIGPIGMA 寫道:
各位

我地都係想TRY彩豐行的東西 , 但唔想一次過訂HK$250

咁不如咁啦 夾5個人每人HK$50左右 , 買自己想要的產品 來TRY , 唔岩都唔駛咁傷!

大宅

咁夾多3個人啦 , 我可以代訂,送貨到我公司但你地要約在我公司附近取 地點T.S.T. (星期一至星期5 ) 岩地點的就上來報到啦 , 不過你地信得過我 要先入数給我 如果唔係我唔做嫁!!!!
HoHoMa 寫道:
Hi ! Pigpigma,

OK ! I will PM the details to u later.. Thanks !

[quote]
PIGPIGMA 寫道:
各位

[/quote]

複式洋房

各位:

可唔可以預埋我呀...我想訂mask, 洗頭水, 護髮素等等?
若果可以, 請PM我, 我會send details比你, 睇下夠唔夠數.

Thanks

我打左電話去彩豐行叫佢地send catalogue比我. but 二個星期啦都未收到.

大宅

ahshan

預埋你 , 重有2位, 不過如果唔夠5位 , 3個人每人買多D 都可以, 等多一陣啦 , 不過最快下星期先訂

大宅

PIGPIGMA

可唔可以預埋我呀...我想訂mask, 洗頭水, 護髮素等等?

Thanks

大宅

而家有4位啦

PIGPIGMA
HOHOMA
ashshan
alicelee2005

alicelee2005 寫道:
PIGPIGMA

Thanks

別墅

我都想訂,但還未收到catalogue. 可唔可以等我呀.
http://mud.mm-a1.yimg.com/image/277124801

別墅

I want to buy the slimming massage oil. Which one is good? Moreover, I want to buy shower gel - Sugar.
http://mud.mm-a1.yimg.com/image/277124801

大宅

pls check pm

thanks!

大宅

好媽媽勳章

Pls also count me in.

I also want to buy the shower gel & masks.

Thanks,

首頁
12345...8

尾頁

跳至