自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:單親長大的jm,結婚時“針”茶,有冇“針”埋俾後父或後母?

如果你妹唔介意就無所謂喇……

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

七國咁亂, 睇唔明.....

不過support u

trainny  me too, 我都係咁話  發表於 13-5-17 22:04

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:tiffany_wong23 的帖子

四個

公爵府

2021勳章 畀面勳章

回覆:單親長大的jm,結婚時“針”茶,有冇“針”埋俾後父或後母?

唔針,一句到尾“受唔起”:;pppp:

男爵府

sfmeow 發表於 13-5-17 09:17
上一代掛住搵食,係會放下D細路比老人家照顧,我好多朋友都係老人家湊大架,有啲朋友連老人家都冇,去D姨姨 ...

樓主阿媽吾係掛住搵食,係掛住換男友,掛住搵食同掉低吾理,樓主應該識分.

結婚要開心,用令自己開心方法去攪婚事,想斟茶比邊個,就自己決定,斟茶吾需要係酒樓斟比人睇.

其實吾擺酒就小呢D麻煩

公爵府

BK Milk勳章

我就係因為爸媽離左婚,老豆再娶,娶左果個就係令到我爸媽離婚既女人,我從來冇當過佢係我後母,只係呀姨,結婚時我就係因為2家人既問題冇擺酒,但分開同我老豆果邊啲親戚食飯時我都有針茶比我老豆而家個老婆

寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅

大宅

即係你大哥同細佬相距24歲,勁!講真,一切隨心啦,唔想斟就唔好斟,唔洗理其他人點睇嘅。你個所謂uncle只係想做你媽個老公,根本冇打算要做你哋後父 ,真係當佢透明就可以了。記得好好孝順婆婆呀!

侯爵府

嘩!你地都幾複雜喎。講講下都唔係好明。

powerlady    發表於 13-5-17 17:14

公爵府

2021勳章 好媽媽勳章

唉, 好複雜, 你妹唔介意的話由佢決定啦
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

禁止發言

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我針俾我後母,只是想老爸易做人,但心中是不想的

My Two Princess

珍珠宮

即係4兄弟姐妹都唔同姓?

禁止發言

引用:即係4兄弟姐妹都唔同姓?

男爵府

引用:我就係因為爸媽離左婚,老豆再娶,娶左果個

原帖由 qq1224 於 13-05-17 發表
我就係因為爸媽離左婚,老豆再娶,娶左果個就係令到我爸媽離婚既女人,我從來冇當過佢係我後母,只係呀姨, ...
比著我真係斟唔落比個小三,感覺好似背叛自己呀媽。

男爵府

引用:單親長大的jm,結婚時“針”茶,有冇“針”

原帖由 tiffany_wong23 於 13-05-17 發表
單親長大的jm,結婚時“針”茶,有冇“針”埋俾後父或後母? 我個所謂後父我就冇針啦!(註冊,擺酒連食飯 ...
好憎d人生完仔女又唔理

水晶宮

2021勳章 畀面勳章

你呀妹點諗?如果佢唔介意就冇所謂,如果佢介意既,咪同你一樣,叫婆婆坐主家席。
謝絕推銷與文宣

伯爵府

2021勳章

yoed 發表於 13-5-17 09:29
4個唔同姓你阿媽一定係大美人
未必一定係大美人先多男人鍾意,有D人天生充滿桃花,異性緣勁強

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

我想知邊2個係同姓mouth:

伯爵府

畀面勳章

如果家庭背景太複雜,我諗結婚一切從簡會適合啲!我結婚時都有斟茶比老爸嘅太太,因為我哋無乜嫌隙。不過我有3枱主家席(包括男家),編座位有少少麻煩,所以女家只請至親,無其他親戚。

侯爵府

2021勳章 好媽媽勳章

仲亂過"拍豬"阿媽

My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

首頁

尾頁

跳至