親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 請問: 池袋super hotel

點解你哋唔住民宿??
池袋有間幾好,房又大,我全家book2間大房,1房可住3大2細。

等待驗證會員

我都想知道
1)住池袋好定還是住新宿好呀?
2)搭機場巴士往返機場及酒店,會否都會有塞車問題的?

子爵府

1. 好睇個人, 我自己就鍾意住池袋, 因為我覺得旺中帶靜; 新宿我覺得好嘈

2. 由機場去酒店好大機會會塞車, 因為我地過埋關攞埋行李, 好多時都3點幾 (如搭ana, jl), 搭得車出埋市區會撞正當地放工時間 (4點零5點). 但走時出機場, 我去10次10次都無塞車 (搭傍晚6點幾機, 坐2點幾車, 去到機場4點到)

希望幫到你

keheul 寫道:
我都想知道
1)住池袋好定還是住新宿好呀?
2)搭機場巴士往返機場及酒店,會否都會有塞車問題的?
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

首頁

尾頁

跳至