自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

覺唔覺遊戲天王Rocky無黎神氣

見佢行行企企, 又無對白, 投閒置散, 有時走錯位又撞倒人, 其他4個人有新衫換, 淨係佢著舊衫好大細超呀!! 我唔係佢fans 亦覺佢唔適合做主持, 咁咪out佢囉, 好過見佢做到無晒心機好可憐呀!!

其實個節目林曉峰一個人講晒得啦, 亞靚妹過左大台又點, 都係企兩邊

別墅

Re: 覺唔覺遊戲天王Rocky無黎神氣

唔講唔覺又真係幾可憐!
計資歷梗係阿Lo做阿head咖喇,至於
小肥晴Cherie :lalala:

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

可有可無

大宅

真係幾可憐喎 :cry:

伯爵府

成個節目好似阿lo做哂咁

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

李燦森都係好冇"引"咁啦........

珍珠宮

做佈景扳!
[img[img]

男爵府

畀面勳章

我都覺得CUT鬼左佢啦,都吾知佢做咩,行行企企,野都無句講下,成日就FING下隻手指,玩遊戲,無難度,連靚妹都都好過佢,有衫換有野講,我諗呀ROCKY都無心係尼行發展,會吾會係WIN 左個香港先生要打合同呀,記吾記得有年亞洲先生,有個消防話WIN 左要佢打合同,佢就係台到叫吾好比佢WIN,佢吾想無得做消防.

大宅

我都覺得佢個樣又唔差..又大隻...
無線搵佢做佈景板真係....大材小用...
俾佢拍下戲集好過啦!

男爵府

畀面勳章

4個主持好似多餘左d,
Rocky真係唔差,我都覺得大小用

伯爵府

醒目開學勳章

睇返未開始做的宣傳片淨係得果4個主持, 冇拍大隻佬就知啦! 果時我都打左個突, 有咩理由宣傳片得4個人唔係5個人咩 ?-( ?-(

別墅

好媽媽勳章

agree....大材小用,Rocky真係幾可憐.

lui_ho 寫道:
我都覺得佢個樣又唔差..又大隻...
無線搵佢做佈景板真係....大材小用...
俾佢拍下戲集好過啦!
當你記得當年往事,你又會如何. 可會輕輕淒然嘆喟,懷念我在你心中照耀過. 當你見到光明星星,請你想起我. 當你見到星河燦爛,求你在心中記住我.

子爵府

不過其實rocky都算好架啦~~
起碼晚晚都見到佢呀~~
但係另一位(高均賢)就慘D,好似乜都冇咁~~~

男爵府

個個都係人肉佈景版....亞lo除外

子爵府

唉...佢可能覺得自己係佈景版呢.....

大宅

我冇睇過呢個節目,不過我好討厭林曉峰,同查小恩做商台時就十足李蓮英侍奉老佛爺咁,一味擦'小恩姐'對鞋,只係一隻應聲蟲,換轉拍檔就扮大佬搶晒咪/鏡,但又聲大夾冇準,講埋d廢話,同佢個真大佬比,真係爭左九十幾條街

洋房

Agree. 我都唔鍾意佢

HH 寫道:
我冇睇過呢個節目,不過我好討厭林曉峰,同查小恩做商台時就十足李蓮英侍奉老佛爺咁,一味擦'小恩姐'對鞋,只係一隻應聲蟲,換轉拍檔就扮大佬搶晒咪/鏡,但又聲大夾冇準,講埋d廢話,同佢個真大佬比,真係爭左九十幾條街

大宅

agree!

crystal618 寫道:
不過其實rocky都算好架啦~~
起碼晚晚都見到佢呀~~
但係另一位(高均賢)就慘D,好似乜都冇咁~~~

男爵府

agree

男爵府

好媽媽勳章

NBMOM 寫道:
唉...佢可能覺得自己係佈景版呢.....

Agree

首頁

尾頁

跳至