夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

終於忍唔住開左火!

今日大姑奶係向我老公投訴我!話我成日頂撞老爺、奶奶。又話我唔執間房!又話我講野D語氣挖!我#你呀!咩意思先!有咩當面同我講囉!又唔關我老公事,同我老公講係唔係想夾我老公係中間先!
我忍唔住打翻電話俾佢!叫佢唔使叫我老公幫我搵野做!話我頂撞你阿爸阿媽!我睇唔順眼先出聲!你想我地分開好簡單!咩叫我老公唔好要我囉!
哼!呢個人我忍左佢好耐架啦!我第一日入門佢已經蝦我!我原本當無野!仲對佢唔錯!但係我今日忍無可忍!
我已經得罪晒佢地全家!我知我好傻!不過

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Re: 終於忍唔住開左火!

點解你個大姑奶咁架??????我有3個姑奶都冇一個係咁既, 你地2個結左婚既事點輪到佢管呀? 就算你唔執房都影響唔到佢架, 間房你同你老公sleep之嘛, 又唔係同佢一齊訓?

你姑奶結婚未架? 到佢第時做人老婆就知辛苦, 不過唔好為呢d人咁勞氣, 咁咪自己辛苦~

大宅

唔使為咗啲咁既人
"鏟"完佢咪算啦
你老公話你 咪叫佢同佢家姐過人世囉
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

大宅

咁你老公點講呀 ?

別墅

咁你老公就此事上有咩野意見ar

大宅

佢結左婚啦!仲有一個仔tim!佢事無大小都要管住我地!
我話你家姐蝦我!我老公話我,你係呢度惡晒架啦!邊有人蝦度你!佢仲要我同佢家姐道歉! :-(
anita_yps 寫道:
點解你個大姑奶咁架??????我有3個姑奶都冇一個係咁既, 你地2個結左婚既事點輪到佢管呀? 就算你唔執房都影響唔到佢架, 間房你同你老公sleep之嘛, 又唔係同佢一齊訓?

你姑奶結婚未架? 到佢第時做人老婆就知辛苦, 不過唔好為呢d人咁勞氣, 咁咪自己辛苦~

大宅

我老公話我唔講道理!
temis@.@ 寫道:
咁你老公點講呀 ?

男爵府

ha ha.... After 我得罪晒C6佢地全家, I start to be myself, forget all the hates & tears... maybe it is not the bad thing.

add oil~~~~ tomorrow is the other day!

lan0529 寫道: 我已經得罪晒佢地全家!
執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

侯爵府

間房又唔係你姑奶瞓,佢理咁多做乜?佢話你頂撞6299,咁事實係點呢?不過,你似乎太衝動嘞!你老公而家就真係夾左係中間,左右做人難嘞!

王國長老

王國長老

zoezoebaby 寫道:
間房又唔係你姑奶瞓,佢理咁多做乜?佢話你頂撞6299,咁事實係點呢?不過,你似乎太衝動嘞!你老公而家就真係夾左係中間,左右做人難嘞!

姑奶係多意見,干涉左妳生活,不過大家始終係一家人, 搞成咁始終係唔好!妳打去鬧姑奶,佢點反應呢?
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

終於忍唔住開左火!

哈哈 ! 有同道中人

我有5個姑奶, 她們讀書都好叻, 所以本身認為自己講咩都係o岩哂. 十幾年我都扮聾人一樣.
但我自從生左個女後已經唔會好似以前咁, 以下是其中兩件事件, 之後她們已沒有當面再評擊我

(1) 家庭聚會在酒樓食飯, 幾條友B Li Ba La.... 又話個女著咁少衫等等....我即刻抱左個女出去等位處坐唔食飯直至走為止, 同埋好激氣入左廁所咸左一陣.

(2) 其中一位加埋奶奶不停批評我點樣湊女, 又呢又路, 大大聲同我老公講 (其他話緊我) : 咁細個搞到佢咁, 第時就慘慘...ba ba ba. 我即刻企起身 : 我知點湊又好比心機...... 還有立即著鞋

王國長老

王國長老

yiuyiu213:

我都認同妳姑奶們既湊仔方式唔可以接受,不過咁樣做會唔會激烈左d,人地講乜笑笑口由得佢地,如果咁樣走出去好似示威,亦都令雙方關係變差.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

終於忍唔住開左火!

唔可以再扮聾啦 ! 已經是扮了十幾年 ......
因為不是一次..... 我自問是一個EQ和忍耐力都極高的人. 如果唔係佢地唔會收聲, 我也不怕與他們關係變差, 道不同不相為謀, 當識少個朋友一樣.
你不是我.... 當有隻烏蠅在你耳邊飛來飛去.... 仲唔即刻走去

子爵府

講真,有時邊忍得咁多??你越唔出聲,就越當你死既
我同c6成家差唔多都反哂面,99 姑奶 叔仔
咁又點??根本佢地都痴線既,如果我老公幫佢地,咁既c6送比我都唔要喇
不過,好彩我老公係正常人

大宅

lo8189 寫道:
講真,有時邊忍得咁多??你越唔出聲,就越當你死既

係呀!我今日都係忍到爆,同個賤99開

大宅

我都同你地差唔多, 不過我果兩個姑拉就冇咁衰, 係6299衰d姐, 有次我同我老公係房嘈交, 果個c人99又加巴衰口幫住哂個仔, 我咪)(&*(^&%&%埋佢lor<<因為佢地仲做咁好多衰野想我同c6分開>>, 而家仲搬走埋, 我同個c6而家住係堂姑拉屋企不知幾好啊, 我堂姑拉當我係妹咁啊!! 而家我就黎生喇...c人6299有叫我返去架, 我死都唔制, 吹得我脹咩? 離開左地獄, 我係唔會再返去~
寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

乜你大姑奶咁架
真係唔發火當你病貓咩
恰得就恰

子爵府

好媽媽勳章

其實有陣時發氣脾氣上黎...都好難控制到...發完脾氣之後...就會後悔...可能你老公諗住聽完就算...佢無諗過你會打電話去鬧佢家姐...你老公嬲...可能係因為你打電話去鬧佢家姐...其實佢地係你老公既家人...如果係你既家人...嗌完交好快就無事...但係相反你同你老公既家人鬧交...就算表面無事...心入面都有條刺...今次你有少少衝動...呢件事...唔只你同你老公既家人關係差...你同你老公既關係都會差左...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

你講得無錯!佢今日仲好意思上來我屋企!
onon1022 寫道:
其實有陣時發氣脾氣上黎...都好難控制到...發完脾氣之後...就會後悔...可能你老公諗住聽完就算...佢無諗過你會打電話去鬧佢家姐...你老公嬲...可能係因為你打電話去鬧佢家姐...其實佢地係你老公既家人...如果係你既家人...嗌完交好快就無事...但係相反你同你老公既家人鬧交...就算表面無事...心入面都有條刺...今次你有少少衝動...呢件事...唔只你同你老公既家人關係差...你同你老公既關係都會差左...

民房

我都好憎我99"物"都+把口, especially我同c6嗌交嗰陣,佢就荒死唔夠嘈 ~ 死都係要"火上加油",要話埋我一份,真係討厭!!!!!!!

變態!!!!

首頁

尾頁

跳至