跳至

首頁

尾頁

民房

屯門『吉x島』有怪客出現,家表請小心看顧小孩!

我前天到屯門『吉x島』shopping,經過玩具部有名少年被警員追捕,八掛行近人羣望吓 少年看似神智有問題。當時有很多人目擊者,有人陳述事件經過:「該少年假冒推廣員在玩具部教小朋友玩电視遊戲,其間他突然沖向其中一名站在遊戲机旁的小孩,導到小孩頭部受傷要送院救治。」店內人事指出該少年經常到店內流連,行為怪異,警方亦很難落案控告他,慘劇隨時都會在吉x島再發生 ,請大家小心,特別要看顧小孩。 受傷的小孩真可憐,希望他早日康服 !

子爵府

Re: 屯門『吉x島』有怪客出現,家表請小心看顧小孩!

我成日去jusco~真係要小心d!
thanks!

民房

大埔吉之島都有個變態佬:
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=758705&forum=19&61

子爵府

thank you very much ?-( ?-(

伯爵府

咁行jusco真係要小心d囉

公爵府

好媽媽勳章

呢排我去市中心&吉之島都成日見到有個肥女人, 成日都係著件吊帶背心+短裙+三個骨褲, 但次次兩條吊帶跌到落手踭, 成日都周街罵人, 我發覺屯門越來越多癲癲地的人周街行, 大家有無同感????

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

水晶宮

別墅

lee個女人聞名安定邨同市中心好耐架啦,其實佢唔單止吊帶背心+短裙+三個骨褲,仲係唔著底底架,好鬼嚇人!!!

健朗媽咪 寫道:
呢排我去市中心&吉之島都成日見到有個肥女人, 成日都係著件吊帶背心+短裙+三個骨褲, 但次次兩條吊帶跌到落手踭, 成日都周街罵人, 我發覺屯門越來越多癲癲地的人周街行, 大家有無同感????

公爵府

好媽媽勳章

幼稚園老師 寫道:
lee個女人聞名安定邨同市中心好耐架啦,其實佢唔單止吊帶背心+短裙+三個骨褲,仲係唔著底底架,好鬼嚇人!!!

老實講, 我第一次見到佢, 真係比佢嚇親, 見到佢係人都罵, 我如果帶住亞仔, 一定會同佢保持3米距離, 點知佢會唔會發起癲上嚟周街打人哋d細路,屯門新壚之前都有個癲婆周街推跌d細路, 所以我見到呢d人真係好驚

大宅

thx
:-) :-) :-)
該用戶已被刪除

伯爵府

今日我朋友同我講,係jusco,以前仙x岩個層個toilet,有個女人係門口睇睇下...好得人驚...

大宅

你地講呢個肥婆,我以前做仙跡岩果時都成日見到佢,佢係我地常客,有次仲同佢嘈左幾句,佢真係傻傻地架~好嘔心
另外我以前番工時,有個男人,約50歲到啦,黑媽媽肥肥地ge~成日將對手放係身後面,有少少陀背咁係我地店門口行黎行去,日日佢都會出現架~~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至