親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我家掌門人好想逛這個巿場,但我有點擔心太大太亂,唔啱小孩逛。
另外是只有週末和星期日才有得營業,對嗎?
多謝各位幫忙!

大宅

回覆:曼谷翟道翟啱小朋友逛嗎?

視乎小朋友多大,因為大及䏱又热,衞生一般(我唔取入toilet,太多人should be dirty),五歲以上可以,扭抱手抱no la,盞辛苦大人

翡翠宮

其實呢個MARKET除左大之外, 仲有咩特別?去其他夜市係咪都買到D又平又靚既特色泰國野我老公想去, 但我地有兩個8、9歲小朋友, 唔知佢地會唔會太辛苦同埋悶...

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

只要佢唔怕熱就冇問題, 因為入面真係好焗, 熱到

大宅

del

子爵府

大人都辛苦,何況小朋友

公爵府

請問如果只是大人,沒有小朋友,又是否值得去呢既然有其他夜市?

子爵府

no

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

公爵府

我果時2月去都覺得裏面好熱, 而家6月仲熱, 小朋友會好辛苦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

好熱架

岩唔岩你自己諗

大宅

入面成三十八九度都有, 大人都焗暈. 如大人真係一定要去, 一個帶細路去行隔離JJ mail (有冷氣), 一個自己行完再去join你地.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:fatty126 的帖子

早上10點左右去,無咁熱,人小d,舒服好多。

大宅

2023年兔年勳章

引用:我家掌門人好想逛這個巿場,但我有點擔心太

原帖由 fatty126 於 13-05-22 發表
我家掌門人好想逛這個巿場,但我有點擔心太大太亂,唔啱小孩逛。
另外是只有週末和星期日才有得營業,對嗎 ...
地方大,迷路了都很麻煩,買完一間,轉頭都搵唔返邊間,你要全程拖住小朋友,我地唔怕熱,中間又去左or for kor食野休息,中間個地下街有冷氣架,休夠才再行

大宅

2023年兔年勳章

引用:我家掌門人好想逛這個巿場,但我有點擔心太

原帖由 fatty126 於 13-05-22 發表
另外是只有週末和星期日才有得營業,對嗎 ...
只有星期六日才開咋,留意

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

上年暑假去過, 我地行左 15分鐘就走人, 真係頂唔順, 又熱又焗。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我地就鐘意一早去,大約9點半去到,雖然未開晒,但係我覺得賣既野好多間都差唔多,如果想行無問題既,但係我建議十二點一定要走,因為真係爆到

男爵府

如黃昏,晚上去下會好些?

別墅

回覆:bebeyan 的帖子

多謝各位提醒。我們決定唔去行啦!怕妹妹頂唔住,又熱又扭抱!:;pppp:

首頁

尾頁

跳至