香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問東涌邊度有自助燒烤塲? $$如何??

如題...thx

複式洋房

Re: 請問東涌邊度有自助燒烤塲? $$如何??

聽講有間叫做"甜品朱朱"在上皮嶺的,
我自己就未去過,你可以打呢個電話問問: -
TEL : 2988 1323
我個至愛[好]字 :-P

大宅

醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

尋日係 citygate買野個時, 聽到女sales話依家古廟個邊重有得BBQ喎! 但情況如何就唔知喇! 請逸東個邊知情人士報下料好嗎? ?-(
:-o

大宅

問左喇! 係yat tung 樓下既大空地有得BBQ. 分 buffet $60 (大人) $40 (小孩), 另可淨租爐$200 (max for 8人)
但今晚12時前已full booking. AFTER 零晨12時都大把人燒
喎!

大宅

我想問下個自助燒烤塲係咪呢個TEL : 2988 1323呀?
thx..

複式洋房

FungBBMaMa 寫道:
問左喇! 係yat tung 樓下既大空地有得BBQ. 分 buffet $60 (大人) $40 (小孩), 另可淨租爐$200 (max for 8人)
但今晚12時前已full booking. AFTER 零晨12時都大把人燒
喎!

請問大空地即邊到呀? 我想去呀!!thx...

大宅

HELLO,

河畔燒烤釣魚樂 (東涌華記)
ADDRESS : 東涌黃家圍村8號 (逸東村最入個座近河邊)
TEL : 6223 8037 & 6856 7087

男爵府

昨晚幫襯過,啲食物都可以,不過好少好少菜,最好自備多些.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

HELLO,

起初先俾一個隨意執既所謂大雜會併盤, 後來我地" 炸型"款式少, 問佢有無多d, 老黃跟住才俾多春魚.栗米及番薯等我地.真係唔俾d color佢睇都唔得.

如果人少join佢buffet (包drinks及basic food), 自己再加d 食物都有so既, 多人就only 爐才會有著數喇!

大家記得" 炸佢型"呀!

男爵府

開爐費 $150-

大宅

紅日(special day) 收$200, 平日收$150 :lol:
jennyliu 寫道:
開爐費 $150-

大宅

so nice so nice.

以後唔駛山長水遠去 bbq 囉!! 下次 gethering 又有好去處!!

咁, buffet bbq 要不要開爐費??

大宅

Buffet 包每人2pcs 汽水. basic food 及炭, 全程4小時.
不用個別收爐費. :lol:

somama^_^ 寫道:

so nice so nice.

以後唔駛山長水遠去 bbq 囉!! 下次 gethering 又有好去處!!

咁, buffet bbq 要不要開爐費??

首頁

尾頁

跳至