懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bb落左盤骨後几耐先會出世架?

我依家36 weeks几,但係阿b重末落盤骨位,我想知道落左後几耐會出世呀?我想阿b快d出世呀﹗

洋房

Re: bb落左盤骨後几耐先會出世架?

應該差唔多, 我個時都係36~37到bb個頭開始落, 一落左大約一,二個week 就出世

子爵府

我想問係個個都差唔多36 WEEKS會落盤骨定係落左盤骨1-2 WEEKS BB就會出世呀?

jchml1488 寫道:
應該差唔多, 我個時都係36~37到bb個頭開始落, 一落左大約一,二個week 就出世

洋房

我係c+做檢查時, 個e生同我講如果個頭仔轉

子爵府

但係我35 WEEKS去睇私家時佢話我BB頭仔末落盤骨,跟住我問佢係咪落左就生得,佢話會慢慢落,唔係一落就生得,特別係第一胎無咁快落哂喎,咁其實几耐先會落哂呢?

大宅

我上次醫生check到我落咗3分1, 我都有問佢幾時落哂. 佢話唔知ga!

子爵府

你上次CHECK時係几多週呀?

B.B.Lam 寫道:
我上次醫生check到我落咗3分1, 我都有問佢幾時落哂. 佢話唔知ga!

大宅

我個b 好早就調左頭, 37周落左盤骨, 但係我個b都比預產期遲左兩日先出世!

子爵府

嘩............乜落左盤骨後都成3個weeks先生呀﹗

miffywen 寫道:
我個b 好早就調左頭, 37周落左盤骨, 但係我個b都比預產期遲左兩日先出世!

別墅

我成38周, bb在36-37周已經調左頭仔, 但係到38周都未落盤骨, 健康院d姑娘就話睇我高度, 就應該冇問題, bb頭仔應該過到, 但我真係好驚, 仲有一周, 佢仲唔落盤骨禁點算好呢??會唔會生唔到, 要我開刀, 我唔想開刀呀!!! :-(

首頁

尾頁

跳至