想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 今天係day22,入黎分享下:

b&yanhappy,
做咩呀...掛住我呀? 今朝老細唔返, 所以留向樹耐 d 都得 , 但晏晝佢就返喇....
我今次 mc 好多血塊, 都幾大舊下 同埋好少 day 3 都仲咁谷
我要努力
該用戶已被刪除

大宅

b&yanhappy ec,
做咩咁掛住我o者
你點知架...我係飲多左兩杯呀
唉...諗住還掂都唔中, 咪當鼓勵自己, 飲下囉.....
係谷住谷住咁痛........... d m 血同上個月一樣咁鮮紅色
我要努力

大宅

你地m 通常會黎幾多天探你呀?

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai
該用戶已被刪除

大宅

whywai 寫道:
你地m 通常幾多天呀?

我通常 26days 架, 但呢個月同上個月都長左, 係 28&29days :cry:
我要努力

大宅

無楝喎....
我早前先睇過中e, 但食中藥真係食到怕 :cry: 所以停左無食! 不過都諗住再睇番....你有無好介紹呀
我要努力
該用戶已被刪除

大宅

lai88,
你都唔算長啦,我cycle都29-30天啦,鬼咁好客咁

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

別墅

lai88,

我都係呀, d 朋友個個好易就有 bb, 所以同她們講, 她們不太明白, 有時都會撥下冷水......

lai88 寫道:
今日係 day 3, 唔係 22, 希望在明天, 呢個月bingo 唔到的 jm, 努力呀, 我地要互相支持呀!
同朋友講無乜用, 佢地唔多明我地呢 d 的感受, 講左仲衰過無講, 所以我呢排多左上黎發up風, 一唔開心就講, 的確今個月的心情係好好多!
黎黎黎.........我都等左差不多三年啦, 唔好灰心, 再一齊衝過

別墅

係呀!!係呀!!
有時真係好想問下個朋友bingo時係點,
但一想到佢話想生就即刻有

別墅

今日day34,仲未m come,但個肚就谷住,仲耐唔耐就痛

禁止訪問

複式洋房

傻啦, 我地好多姊妹都係咁, 我每晚會跪晌觀音娘娘面前祈求送我一子...每天想起關於bb的多過乜!

別墅

patmok,

真係好傻呀!!但我知好多

子爵府

今朝驗左曼仔, 沒中奬呀.. :-( :-( :-( :-(

早2日用david仔驗都仲有一條好淺既線, 今朝曼仔就白雪雪...

我覺得個天好玩我: 又高溫咁多日, 又唔來M.....

唔好玩我啦... :-( :-( :-( :-(
(結果今朝飲杯凍啡補返數)

複式洋房

jazmine 你最好過幾日再驗啦, don't drink iced coffee ah... not good

子爵府

iwantababy 寫道:
jazmine 你最好過幾日再驗啦, don't drink iced coffee ah... not good

o下..乜唔同時間check結果可能唔同架? 我仲諗住成五十幾蚊支野一定準過幾蚊既david仔tim..

複式洋房

may be too early for an accurate result to happen

別墅

係呀, 我都時常想 bb d

首頁

尾頁

跳至