想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

今天係day22,入黎分享下:

如題,
今天你地有無特別野,
有無好緊張呀?

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

複式洋房

Re: 今天係day22,入黎分享下:

我今天係day27,唔知有冇我份呢 !
我有兩個小寶寶,哥哥 & 細佬 !

別墅

我今日都係 day22, 個肚成日唔舒服,可能食錯野.
有肚痾現象.
希望唔會影響bingo喇...........

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

黎黎黎...我黎報到...
lai88 今日都係 day 22

我要努力

大宅

lai88,

我又跟埋妳過黎啦! 我今日都係day22呀! 就黎到day23啦!

大宅

比你搵到添.....

好唔容易到左 day 23 喇...仲要等...
史迪仔 寫道:
lai88,

我又跟埋妳過黎啦! 我今日都係day22呀! 就黎到day23啦!
我要努力
該用戶已被刪除

大宅

點呀,你地有無異樣?
今天還有高溫?

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

大宅

b&yanhappy,
強呀... 都好,一齊黎等
b&yanhappy 寫道:
HIHI/ 史迪仔, lai88,

我又追蹤到你地啦 , 今日我day 26
我要努力

大宅

whywai,
今日依然係36.8,好明顯仍然係谷m feel:-|

30/9 (day 19) 36.7
1/10 (day 20) 36.8
2/10 (day 21) 36.8
3/10 (day 22) 36.7
4/10 (day 23) 36.8
whywai 寫道:
點呀,你地有無異樣?
今天還有高溫?
我要努力

大宅

各位
我今日係 day 26, 由 day 17起, 一定 keep 住在 36.7-36.9。
祝大家今個月 bingo

男爵府

好媽媽勳章

Hi, 各位,
我今日day 24, 又係等緊...希望大家一起bingo啦

別墅

hi all,

我無咩特別feel呀!!!!!
所以仲擔心,我上個月都係咁,到

大宅

各位:

我今日係day23, 唔知點解, 搭車既時候, 個袋放係小腹上面, 覺得個代好似壓住我個小腹咁, 個感覺好似係妳想去廁所, 而比野壓住小腹既感覺, 不過我放工前去過toilet架! 唔知點解個袋壓壓下覺得急呀! 返到屋企就急到漲晒啦! 我由放工返到屋企都只係一個鐘之嘛! 又會急得咁快既? 我而家係小腹唔舒服啦! 少少胸痛啦! 個胃唔舒服啦! 有胃氣啦! 腳瓜噹好酸好累啦! 今日仲有少少頭痛添!

大宅

我今天day25,oh drop 0.04 :-(

別墅

Hi All,

我今日 day25 jar, 仲有排得,日日係咁數住,好漫長.....
今日個胸有少少疼, 個肚就無咩feel,
同平時 mc 前一樣, 都係要再努力過喇!!!!!!!!!!!

大家一齊加油

大宅

我今日係day24, 我既cycle係27-28, 但係我今日就對腳酸軟啦! 有胃氣啦! 個胃扯住啦! 小腹漲咁啦!
該用戶已被刪除

大宅

我今日 day 25, 體溫係 36.85, 但今日有好強烈的 mc feel 呀 :-( 朝早用左 d 仔驗孕紙, 只係得上線, 下面就白雪雪 :cry: 睇黎呢兩日就會 m 架喇 :-( 所以 b&yanhappy 唔好唔開心, 有我陪你呀, 我地大家齊齊喊餐飽之後就努力過啦

祝史迪仔 & 其他 bk 未 bingo 的 sister 呢個月 bingo, 過個開開心心的中秋
我要努力

大宅

lai88 & b&yanhappy,

唔好唔開心啦! 下個月一定bingo架!
我今日都係咁上下, 今朝check過溫度係36.8, 尋晚臨訓高好多, 有37.0呀! 不過呢兩日個人覺得好累囉! 但係今朝用棒棒check過都係無(今日係day25), 唔知係唔係多數唔中呢?

首頁
12345...7

尾頁

跳至