想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

DELETE

DELETE
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_818.gif[/img]

複式洋房

Re: 有無媽咪過咗30至生第一個.

就係因為之前咗想又想到現在都未有小朋友,現在都已經年過30, 所以如果真係想要不要想太多 :-|

子爵府

34歲生同35生都無咩分別,高齡只係歲數上既識別,驚咩呢???34就唔驚35就驚呀????好似唔合邏輯.

最緊要係有需要就生.自己照顧倒就無問題.
TINA2006 寫道:
有無媽咪過咗33至生第一個. 第二個隔幾耐至生.
因為我今年開刀生第一個, 我而家仲15,16好唔好生
多個陪吓BB, 我老公又好鐘意小朋友, 但我又驚自己到時
已經係高齡產婦.

民房

現在科學昌明, 30 OR EVEN 40 都NO PROBLEM.
BUT, 有說兩個之間最好相隔ATLEAST 9 MONTHS.
IT'S BETTER FOR YOUR HEALTH.

大宅

我都係過了30了,家陣先發覺咁多野要注意喎!
:tongue: :tongue: :tongue:

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我生果時38歲, 仲係第一胎, 都驚嫁, 因為怕生個弱智嘅出來害人害己呀. 醫生就幫我抽血及抽羊水驗咗話百分之九十幾應該無事, 仲有幾個%就睇吓你好唔好彩, 因為無一項檢驗會百分百保證你, 真係舵咁耐驚咁耐, 到生咗出來才安心呀.

大宅

我都係34歲生小肥(開刀),因做ivf先有第一個,都好難有第二個喇~~
5歲~~

首頁

尾頁

跳至