自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有冇人可以幫到我,我入唔到msn分享空間!!!

help~~~~~

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇人可以幫到我,我入唔到msn分享空間!!!

點解入唔到?? 比條 LINK 來試下....
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

msn我check唔到mail添
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

好媽媽勳章

好唔開心呀,仲諗住擺d新相入去tim :-( :-( :-(

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我冇野喎
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

子爵府

我個"分享空間"都冇事喎!

你試多幾次都唔得, 就試下去電腦的「我的電腦」-「控制台」- 「網絡網路選項」- 「Temporary Internet Files」:
--> "刪除cookies" & 如果可以 "刪除 檔案" , 我試過比舊有的 cookies 鎖住, 所以上唔到msn, yahoo...etc.

不過, 請留意, 刪除temporary 檔案後, 有可能你平時上開的網頁紀錄會被刪除;如果你要keep 住, 就請先上有關網頁, 將網址加入「我的最愛」內。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

大宅

好媽媽勳章

點解呢???我試過都係唔得喎~~~
可唔可以幫我睇吓呢???? my msn

子爵府

gjorklau,

你有冇install msn messenger 架? 那兒可以直接連上 msn space 喎!

你俾果條link係你私人入去的, 要 id & password. 我地又點幫你試呀?
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

首頁

尾頁

跳至
熱門主題