親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

韓国精靈國小木屋

請問有沒有人入住過永X-韓国精靈國小木屋? 是否值得一去?

複式洋房

Re: 韓国精靈國小木屋

請問有沒有人入住過永X-韓国精靈國小木屋? 是否值得一去?

大宅

我報左名啦, 下個星期就出發.

男爵府

cartoon375 寫道:
我報左名啦, 下個星期就出發.

我都報左名啦,不過係11月1日出發,想問下你會係邊處換錢,是否在韓國機場換好些,韓國機場兌換店是否24小時營業,因搭零晨機,去到未天光.

eva

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有興趣12月初去韓國, 請你們去完後分享吓好唔好玩, join唔join得過此團好嗎 ? 謝謝!

洋房

Hello, 我都係打算12月聖誕時去, 唔知到時重有冇此團,
但團費一定勁貴啦! 現在只有康泰出左聖誕團既團費, 韓國5天團要HKD5,499 ! 重要係好老土既行程!
我朋友剛剛去完韓国精靈國小木屋團, 是跟新華的, 看過她的相,真是超吸引!!!!好靚好靚呀!
Mrsleaf 寫道:
我都有興趣12月初去韓國, 請你們去完後分享吓好唔好玩, join唔join得過此團好嗎 ? 謝謝!
:-D ;-) 8-) :-? :weapon: :weapon: :weapon: :party: :party: :party:

大宅

唔知你們講韓国精靈國小木屋,是否=童話小堡壘呢,
我月尾會跟新x 出發,就是住童話小堡壘和看紅葉...
我在個單張介紹童話小堡壘好像很正呀....
豬仔媽

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩! 咁貴嘅! double平時個價喎, 唔知有無人去呢?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 韓

我前年聖誕去,搭零晨機,過埋關拎埋行李出黎都5點幾(定6點幾?唔記得),天已經光,機場兌換店開左喇,不過去之前導遊叫我地穩陣d在香港換定少少~
evavong 寫道:
我都報左名啦,不過係11月1日出發,想問下你會係邊處換錢,是否在韓國機場換好些,韓國機場兌換店是否24小時營業,因搭零晨機,去到未天光.

洋房

Dear 小草,

你前年x'mas去個時, d團費係咪都係比平時double咁制家?
你是跟那間家? 有冇去滑雪? 分享吓呀!
:-D ;-) 8-) :-? :weapon: :weapon: :weapon: :party: :party: :party:

男爵府

小草
哦,係呀,咁即係零晨機去到都有得兌換啦,唔該晒.
eva

首頁

尾頁

跳至