論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地個工人平時做哂家務無野做時﹐佢會做自己野定係主動找野做﹖

如題。

大宅

Re: 你地個工人平時做哂家務無野做時﹐佢會做自己野定係主動找野做﹖

自己

珍珠宮

Re: 你地個工人平時做哂家務無野做時﹐佢會做自己野定係主動找野做﹖

佢多數會自己搵野黎做的多,最鍾意同BB玩,佢所謂的做自己野,都係研究食譜,諗下煮乜餸俾我地食

大宅

做自己野啦! 你唔叫佢,佢唔會周圍check

大宅

只會係處扮讀書.....

伯爵府

以前 (岩岩黎時)會自己搵野做, bb出左世之後就叫先至做......

岩岩黎時, 最多都係睇indo magazine+寫信, 上堂學英文. 而家, 佢d CD仲多過我, d書一本成寸半厚, 做義工, 仲穿埋珠仔, 仲話要學造衫.....

別墅

我都想有咁好學的印姐.....佢黎佐1年la...都算係咁...不過就做野好慢...都未見過佢做自己野(我放假時)o的家務好似做唔完咁....我係都時..佢好似未停過手,但又唔知佢做過乜!!.. (2大+1小..5百幾尺屋仔!有幾多野做呀????)

複式洋房

工人啱啱黎, 日日都自己搵o野做

首頁

尾頁

跳至