跳至
[2004年或之前] 2003~3月媽媽會Part 43

首頁
12345...48

尾頁

男爵府

2003~3月媽媽會Part 43

[size=large]預祝各位中秋節快樂!

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 43

yanyu-mama 寫道:
3bo, hello,
fyi........
中華人民共和國國旗旗面為紅色,象徵革命

五星呈黃色,有象徵中國人為黃種人之意, 亦代表在紅地上顯出光明。大星代表中國共產黨,四顆小星代表工人、農民、知識分子、民族資產階級(即士、農、工、商,「四民」,但依共產意識形態,順序被改為工、農、士、商,再以現代辭彙稱為工人、農民、知識分子及民族資產階級)。

四顆小星環拱於大星之右,並各有一個角尖正對大星的中心點,象徵中國共產黨領導下的革命人民大團結和人民對黨的擁護。

睇完都唔係好記得....

as at Oct 20 16:00
[size=medium]各位團友,為o左方便主人家安排,請大家mark 低人數及大概到達時間.另外由於報名人數太踴躍,請大家有心理準備可能要企

1028薑醋團
時間: 3點左右
1. mike (4點左右 x 2)
2. new x 3 ( will arrive late afternoon, around 5-6pm)
3. h3 (要5,6點先到)
4. 2當 x 4(5-6點左右)
5. rabbit
6. 二代+Karrie(5-6點左右)
7. BBChiu x 4 (around 4~5 pm)
8. hello x 3 (around 5~6pm)
9. yuma x 3 (~4pm)
10. bbmichelle (Valerie's cousin) arrive same as H3

男爵府

二當家 寫道:
yu-ma,
[size=small]開工大吉!

男爵府

yuma,,
冇端端

男爵府

二當家 & Mike,
Morning!!

Mike,
re: new part
Thanks!!

yuma,
re: 國旗
Thanks!!
save 起佢先....
不過到要搵時唔知搵唔搵得番呢???

男爵府

e....今朝我地3bo最早bor

bblong,
琴晚工人幾點返? 你地全家幾點訓?

男爵府

3,
re:滋味o食
tel:22724500

re:跟樂樂返沙田
wa....家o下d女孩子o甘開放呀!

男爵府

h3,
auntie 9:30 返, 不過我哋已經閃晒入房lu, 留番一屋嘢比佢.
好似11點左右瞓晒, 不過細佬3點幾醒過, 5點幾醒晒,
仲要搵人同佢玩....

男爵府

mike,
唔該晒.
cc阿媽嚴厲咪得law :mrgreen:

2 bo & tinama,
訂左位啦. 訂左郭小姐4位.每位$40.先到先拎位啦.

醫學會 (2527-8324)
5樓,

男爵府

3,
tks for book 位
d粉價錢ok 嗎?

大宅

你地今朝講o的o野,我完全答唔到嘴!

男爵府

2 DONG,
我地唔講YOGA,講飲飲食食玩玩姐,咁都搭唔到咀 :mrgreen:

MIKE,
電話冇人聽,可能未返工掛.遲D再打.

BBLONG,
9點幾入房都要11點幾先訓,搞乜呀你地 :mrgreen: 乜阿細佬咁玩你地呀

大宅

3,
又係wor,你地3bo都好似唔玩yoga.

男爵府

2 dong,
re: yoga
我玩架,係e+大肚唔玩姐.

男爵府

二當家,
re:yoga
yoga 入面ge招式其實係印度教拜神ge pose,我o吾o岩玩

別墅

thank you for book位

mike
thanks for new part
乜原來yoga 入面ge招式其實係印度教拜神ge pose, 真係繼5星國旗後, 又一知識, 我今日識多左兩樣野

男爵府

mike,
re:滋味o食
冇明治賣. only 森永. 不過re-on話今日pm又會有promotion.
一陣見

別墅

yuma
[size=large]祝你開工大吉!

anthea

大宅

午安...........
亞囡尋晚係車到訓著

男爵府

yuma,
開工大吉!快d浦頭.....

3,
剛才lunch都好好味,又平,可以多去

bblong,
提你....提你.....提你......相software

首頁
12345...48

尾頁

跳至