跳至

首頁
12345...48

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 43

hello,
如kelly肯係人地到沖埋涼咁咪可學cc一覺訓到天光啦 :mrgreen:

mike,
但一定要

男爵府

Mike,
sent 咗去hellokitty度.
你唔提我一定無咗件事......

3,
thanks 好介紹, 又平又好食.

男爵府

2 bo,
re: 元氣
由10月1日至11月30,食滿$50,就有1個印花,集齊12個可申請成會員,會藉至2009年12月31日(有三年),如已是會員的話,集齊10個印花就可以extend了.

男爵府

BENBEN,YUMA,RABBIT
RE:YOGA
激死我啦,我先前報的yoga班,本來報了九月,之後話老師唔得閒,改在十月,現在剛剛又話比我聽唔夠人開唔成班,等我等了成兩個月,現在又無得上堂

想請問你,你地去的yoga班是不是有得試堂,可否介紹下
thanks

[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

大宅

all,
今日開工, 大吉就講唔上, 運吉就有少少......得啖笑 :
老細stay 左o係公司成個afternoon (1:15pm-5:30pm), 吹脹 :tongue:
所有filing & accounting 立立亂, 有排執 :tongue:
d staff 連MPF 都未申請, 搞到積金局要打電話黎進, 再唔幫老細搞可能佢要坐監
原來我個title叫personal assistant
今日6:15pm先可以鬆人, 希望聽日可以上網, 可以sharp 5pm可以走人, 可以食下午茶啦

hello,
嘩馬後炮得佢丫 !!!!!! 仲以為佢淨係識咩叫打尿震tim, 你問下佢佢後面支大炮係咩色

TIMMA,
試堂間間都有得試, 但最緊要係邊區最方便你 :
myoga, living yoga --旺角
pure -- cwy, TST, MK, central
planet yoga --central, TST (birkram ony)

別墅

timma
我玩緊 living yoga. . . 有得 try 1-2 lessons (Sales arranged), 係旺角火車站上面既新世紀.

i joined $399 per month for 24 months.
e+ 好似話加左少少. . .要 $41x per month wor!!

yuma
wa. . . . 都好多野做wor!!
lei d title = 咩 9 c 垃圾都要做!!
good luck!!
yy 又有無唱中秋 song ar?!

re : 元氣
thanks for info. let me ask my colleagues & eat sin!! then can get the card lor!!

大宅

Timma..
PM..

Yuma..
Good ar...very busy ..... u ask your boss add more $$...otherise u will don't apply MPF for him ar.....haha

bblong, bbchui..
Please check e-mail ar...

大宅

3 bo or 各位靚媽,
有無興趣聽日(1004) lunch 呀???

各位靚媽,
我幫朋友問ka....~~~你地bb細個時有無飲過森永低敏? or any低敏奶粉 for 細b??

大宅

Good Morning ar ~~~~

benben,
lei d title = 咩 9 c 垃圾都要做..........yes you are 100% correct !!! 佢已經比左個iPod 我話唔知咩壞左叫我去整.... :tongue:

中秋歌....個衰妹叫我唱比佢聽wor

大宅

yuma
mud第1日就OT......希望佢地唔係日日係樹, 咁你咪可以日日上bk & au 腳指.... & 我地係cwb行到累有個落腳地

re: 比左個iPod 我話唔知咩壞左叫我去整....
咁咪即係奉旨去行街街

大宅

好媽媽勳章

Hi Morning~~

BBlong,

Sat PC 家長日我見到你呀! 不過我見大家分別同其他長傾緊計, 所以無叫你. 生完你左fit好多喎! 差d認唔出係你!!

yuma,

第二日返工喎! 慣d未呀?

mike,
你唔講真係唔知yoga pose 係for拜神架.

男爵府

cocobb,
今日唔得,因lunch我已約左人lu. 琴日返校做晒d手尾未?
cc由細到大都飲低敏奶粉 - 雅培愛心美.

yuma,
人地份mpf未做唔緊要,最緊要做左你自己個份先

大宅

cocobb,
隻鬼next week 飛

小王子,
ok 啦, 唔慣見到d唔亂o既公司lor

大宅

yuma,
咁你下個禮拜咪可以出街law?

咁唯有等我出關先食....

大宅

cocobb,
yes......要幫佢整iPod 嘛

男爵府

CoCoBB,
你電話無人聽,我同bblong ok, 你仲食o吾食?

大宅

襯家, bblong
sorry sorry

別墅

RE:元氣
thanks for 報料, 要食$600, 就先有card, 而家又唔食得魚生, 冇理由齍食egg壽司o架

yuma
今日記住5pm好放工la

別墅

cocobb
re:低敏奶粉
tina食愛心美 (豆奶)到1歲, 跟住轉食雪印就冇敏感
anthealin

大宅

襯家,
please check pm.

3, tinama
thanks for the info regarding 低敏奶粉.

首頁
12345...48

尾頁

跳至