跳至

首頁
12345...48

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 43

o華!o黎兩日都好正wor !

mike,
re:yoga pose
咁........點呀!

2代,
re:mt
我friday一早會走cwb睇e生,你出唔出o黎mt!(原來friday係中秋節)

yu-ma,
以你一個咁有責任感o的人,你一定會睇唔過脈將office整到整整齊齊!

男爵府

二代,
e-mail 覆突, thanks!

CoCoBB,
我唔好意思就真, 咁遲先話去lunch.

小王子,
re: PC家長日
真係好多人, 留意唔到你tim.
fit 咗?? 咪笑我啦, 肥到自己同hubby都頂唔順啦!!

yuma,
next week 隻鬼飛咗, 可以約人嘆下午茶lor!!

二當家,
都唔見你, 緊係靜啦!!

大宅

bblong,
至從弟弟返半day真係忙o左!

大宅

I am home already

2當家,
咁大朵高帽笠落黎, 人地會面紅架
不過真係好難忍受d 野咁亂 (尤其d 數), 想快d 攪掂佢之後就可以準時d放工.. :mrgreen:

大宅

yu-ma,
勁呀!你一返屋企即開機呀!

男爵府

二當家,
o甘你好自為之lor~
for yr ref - click

大宅

mike,
明白......04年o的message都比你搵到.我知o勒!thank you!

大宅

yu-ma,
唔大唔大,朵帽剛剛好!
仲有PA o的title真係唔係咁match你....點都要有個m字.

男爵府

二當家,
係04年見到時已bookmark o左lu

yuma,
你快d執掂d o野,就可日日上bk lor~

大宅

mike,
今日其實有上網, 不過齋look lor

2當家,
做人o既野 leg 得成就要放得低, 呢份工almost = 我以前成日口 up up 話想搵o既工 (準時收工, 準時出糧, 淨係做d輕kan野, 仲可以牛記返工), 話之佢唔比title 我啦

2當家, mike,
so complicated

男爵府

yuma,
有時間上網look look已經係一個好嘅開始!!

yanyu-mama 寫道:
2當家,
準時收工, 準時出糧, 淨係做d輕kan野, 仲可以牛記返工

e.... 咁似我份工嘅, 做耐咗唔知會唔會好似我咁有時間au腳指tim.... :mrgreen:

大宅

咪即係我以前份工!

bblong03 寫道:
yuma,
有時間上網look look已經係一個好嘅開始!!

[quote]
yanyu-mama 寫道:
2當家,
準時收工, 準時出糧, 淨係做d輕kan野, 仲可以牛記返工

e.... 咁似我份工嘅, 做耐咗唔知會唔會好似我咁有時間au腳指tim.... :mrgreen:
[/quote]

大宅

Good morning

祝 各位大小朋友, 媽咪, 爹地 [size=large]中秋節快樂

男爵府

二當家,
你仲有冇掛住以前份工??

DaveMum,

最近點呀??

男爵府

靚太們,Morning~

bblong,
re:富士急
真係o吾該晒!

大宅

bblong,
只掛住以前.....出糧o的日子,lunch hour,tea time.......仲有返工時間去電髮o的日子.......

mike,
你幅大頭相變o左"x".

davemum,

大宅

bblong,
見到你就想起,想問你屋企做傢私o的資料,我要整個廳o的傢私(tv cabinet/computer cabinet,etc).
之前做房o的傢私果間麻麻地!

男爵府

二當家,
我就係唔捨得可以"嘆"午餐, shopping, 上網嘅日子,
所以唔想做full time mami.

Mike,
re:富士急
希望冇問題啦!!
聽日就飛啦, 玩得開心啲!!

男爵府

男爵府

首頁
12345...48

尾頁

跳至