自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

松鼠狗女突然睇唔到野,有否好獸醫介紹?

已post了在寵物趣談topic但無人回應,所以希望放此處有多些人回應,thank you!

我的松鼠狗女已11歲,平時由我媽咪照顧,前日返外家,媽咪先話我知狗狗睇唔野,仲已經2日有多,我問點解唔即刻通知我,佢話隻狗老睇唔到野唔出奇
以前狗狗有病睇開跑馬地獸醫何大成,昨天致電預約打了很久都唔通,終於通了,負責人說何醫生下星期一booking full了,要明早9點再致電book下星期二,今早9點幾再致電,又是打了很久都唔通 終於通了,負責人又說何醫生下星期二booking full了 9:15已經全full 有冇搞錯咁難book

有冇人可介紹好的獸醫?做好在港島區,謝謝!

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 松鼠狗女突然睇唔到野,有否好獸醫介紹?

我睇開西盈盤the ark都幾好架, 不過要睇dr kylie 或者dr kim
http://www.thearkvets.hk.com/
(近西盈盤郵局, 李陛小學)

複式洋房

仁安獸醫診所 地址:何文田自由道9號地下
電話:27120772
診症時間 : 星期一至日 (10.00am – 10.00pm)

搵吳醫生,佢幾好家,唔會屈錢,果陣時我隻狗d介癬蟲都係佢醫好,又唔係好貴,合理價錢,d護士又好好.....

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

多謝各位回覆!

今天已去了大坑獸醫診所,醫生說狗狗有白內瘴很耐,但算唔嚴重,我都無打算同佢做手術喇!
狗狗也開始習慣睇唔到野既生活。

首頁

尾頁

跳至