自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

親子時裝, 你會唔會買來穿?

你地鍾唔鍾意穿母女裝/母子裝 出街?

唔係老老土土果d, 指日韓潮流服飾 (大人款為主,子女跟大人款式)。
該用戶已被刪除

Re: 親子時裝, 你會唔會買來穿?

子爵府

會著親子時裝,通常係t-shirt & 鞋

侯爵府

我有買 亞女唔肯同我一起穿 :-( :-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

會架,不過唔多,通常買睡衣,波鞋咁囉

侯爵府

only睡衣,波鞋
我家有隻曳曳豬

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會啦, 阿囡唔so我, 不過我哋會買同款但唔同色o既衫, 好似最近就買咗同款o既乾濕褸.

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會架,但未試過,唔知邊到有得買 & 貴
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

侯爵府

波鞋又幾好哦 :lol: 但冇次可以岩嫁
appleyuen 寫道:
會架,不過唔多,通常買睡衣,波鞋咁囉

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Me Too!
o係屋企會著親子睡衣lor
小虎豬媽媽 寫道:
會著親子時裝,通常係t-shirt & 鞋

侯爵府

我d有同款同色的羽絨褸,牛仔褸佢又肯接受 夏季的就免啦
DoReMi媽媽 寫道:
唔會啦, 阿囡唔so我, 不過我哋會買同款但唔同色o既衫, 好似最近就買咗同款o既乾濕褸.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我個女好鐘意架! 上次去disneyland見到個mickey手抽袋, 想買又驚買左唔用, 呢個時候, 女女講左句"拿, 你買個大, 我買個細, 我地一齊用咪得lor!"
跟住我地買左一大一細

男爵府

2024年龍年勳章

今季bossini 我買左件黃底ELMO, 仔仔買左件白底ELMO ...著起黎OK呀
我見佢好在大人碼又有,小童碼又有,超正呀 

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

會架,同亞仔亞女三個一齊著同款唔同色的T-shirt,
C6一見我地一齊著就話我地唔預佢(無佢size)。

首頁

尾頁

跳至