跳至

首頁

尾頁

子爵府

bb唔鍾意飲apple juice,點解?

我買左一小瓶heinz蘋果汁,倒了少少落奶樽度餵bb,起初佢d表情怪怪地,但亦繼續少少咁啜啜下,點知突然哇哇大哭,我咪唔敢再餵,跟住俾d奶奶諗住氹番佢,佢飲左幾oz,又繼續大哭,隔左1hr等佢冷靜d又再餵奶,佢直頭望實個奶樽又鬧又喊(其實幾攪笑),唉,結果我就飲左瓶apple juice,你地點餵果汁俾bb架?請指教.
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

大宅

Re: bb唔鍾意飲apple juice,點解?

pokinponi:

我每次都係用水樽比bb飲 但我係比新鮮雛皮瓜汁bb飲 可能ha1 有d苦 所以比咩野bb佢都飲架 哈
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

pokinponi,

開頭餵果汁可以加d水溝淡小小,等bb適應咗先.

大宅

D果汁唔知係唔係因為冇加防腐劑,味道勁難頂。Jason一飲就大叫,連我都飲唔洛。

別墅

請問bb幾大可以飲apple juice?

大宅

4個月
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

別墅

我大細仔都勁鍾意飲, 我都好鍾意

複式洋房

SAME MY BABY
我仲買了12小包蘋果汁

首頁

尾頁

跳至