產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

人地話我陀得低, 咁即係點?

如題
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

複式洋房

Re: 人地話我陀得低, 咁即係點?

我聽過人講~陀得低好易早產~但我到而家都系咁低=-=
我而家37week4日...其實我覺得冇咩所謂既...有人
陀得好高頂住個胃又系咁...我bb到而家都系到我肚臍
上少少....但bb健康正常~同埋又足左月...
]

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係陀得低, 不過無早產

大宅

你而家先21週幾,到bb再大d就升番高架啦,健康咪得囉,無份陀個d,係特別多野講,我家姐都係咁,有時俾佢d說話笑死架,咁我咪教番佢正確的知識囉,最住要係人人唔同嘛

侯爵府

鎰仔mama 寫道:
我都係陀得低, 不過無早產

我上一胎都係陀好低,但仔仔比預產期遲3日先出世!!!

複式洋房

me too呀, 我由頭到尾都陀得低, 但阿女遲

民房

我都聽人講,陀得低係易早產

大宅

sayuri, no worries, 陀得低唔係有問題, 只要醫生話你唔係胎盤低就ok. 胎盤低就有可能早產.

伯爵府

德德B 寫道:
我都聽人講,陀得低係易早產

我都係低,只係覺得容易生囉,無早到喎

大宅

我都系比我99话陀得低呀,但系我觉得无野呀,而家24周啦,BB好健康好精灵呀,日日都系我个肚入面做好多运动添~

大宅

多謝你地既意見

我奶奶都話我陀得低, 佢話會陀得辛苦, 但so far 我冇野喎, 政府同埋私家又冇話我唔正常, bb而家係私肚臍對落少少成日做運動添!
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

子爵府

好媽媽勳章

唔好理人地話你d咩啦,
最緊要係醫生話你同bb正常咪得囉~
我由20w到依家都比人話我陀得低,
咁又點呢?
阿仔都不之幾活躍,晚晚練腳法,
自己同自己玩都不之玩得幾開心

首頁

尾頁

跳至