自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我個囡都會咁,通常我洗佢隻公仔都會開風扇

原帖由 maggie_devilkin 於 13-05-23 發表
我個囡都會咁,通常我洗佢隻公仔都會開風扇加抽濕機盡快整乾佢,真是未乾透夜晚都會俾佢攬住瞓,再襯佢瞓左 ...
我忍5住笑左,,因为我諗起我姨生仔3歲度,晚晚要同个同佢差5多大嘅椰菜娃娃訓,有次佢病兼嘔,嘔左洛娃娃头发度,咁阿婆米5俾佢㰖住訓,,2婆孫大戰,楼下4層都聽到个衰仔咸,5知以為 虐𠒇,卒之阿婆拎个公仔去洗头,1路洗个孫1路問:娃娃洗完頭未呀?佢要訓覺喇激c阿婆

waiting046    發表於 13-5-23 23:35

男爵府

引用:我個三歲大的囡唔畀我洗佢隻米奇公仔,+各JM

原帖由 waiting046 於 13-05-23 發表
我個三歲大的囡唔畀我洗佢隻米奇公仔, 各JM的仔囡會唔會有相同情況? 有乜計仔?
已經兩個多月冇洗過... :sic ...
我個b 都認住鬆弛熊,我有幾隻輪住俾佢訓,但佢開始大,認住某一隻,而家唯有keep 住換,有時佢都唔肯,但我會趁佢訓著換,keep 住4-5日洗一次

子爵府

2018復活節勳章

回覆:我個三歲大的囡唔畀我洗佢隻米奇公仔...

我細個都有條毛巾豬陪瞓唔比媽媽洗

翡翠宮

減齡達人勳章

攞去洗衣舖乾洗即日攞返咪得囉,依家啲天氣想乾都難呀mouth:

男爵府

我囡隻跳跳虎都係咁,而家兩歲半,洗既時候唔好比知,通常帶返娘家,比我媽洗,格兩日至回娘家攞,佢有時見唔到隻虎虎可以咩都唔記得,玩住其它玩具先,當佢記得就大獲,不停咁叫,叫到你比返佢至停。

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

我都會洗, 洗完佢都識分係自己
我買過多隻一樣, 仲幫2隻一齊洗, 等新個隻有佢d味...佢都識分..
仲要半夜冇燈都會搵到佢...
而家我仔18個月大, 都可以洗..but唔知大左..會唔會唔比我洗...

首頁

尾頁

跳至