跳至

首頁

尾頁

複式洋房

澳門那裡有餵奶的地方?

大家好~想請問大家澳門那兒有地方餵人奶呢?
我中秋節會帶埋bb過去~但仲未諗掂可以點餵奶,其實澳門冇咩育嬰設備呢?
[http://www.snugglepie.com]

侯爵府

Re: 澳門那裡有餵奶的地方?

chris712
澳門真係冇咩地方專門for奶架炸.... 我個時都係周圍都餵, 所以最好帶餵奶披肩啦~~ 但係你bb幾大呀?

複式洋房

stephenietam 寫道:
chris712
澳門真係冇咩地方專門for奶架炸.... 我個時都係周圍都餵, 所以最好帶餵奶披肩啦~~ 但係你bb幾大呀?

我個b8個月大~
餵奶披肩係邊有得買呀?幾錢左右呀?
thz

侯爵府

chris712
你係咪香港人? 如果係toysrus就會有得賣啦~~ 再唔係, 你用大件d o既jacket都得~~

別墅

Hi, this is Stephenie's Grandma,

She bought that(餵奶披肩) in Toysrus in Hong Kong.
It cost around $ 80,00.

別墅

Hi, Gina

We answered the same question in the same time.

複式洋房

GrandmaIrene 寫道:
Hi, this is Stephenie's Grandma,

She bought that(餵奶披肩) in Toysrus in Hong Kong.
It cost around $ 80,00.

i went there yesterday. the sale said that they did not sell this product anymore.
so where can i buy it?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

chris712...唔一定要餵奶披肩..你可以用普通披肩都得架..但係你係新手未用過既話..就自己係屋企試下點披住自己同bb餵奶先出街用囉...

我果時出街..一係揼定出街...一係就帶d好薄既披肩...要餵時行埋1,2邊..包住就餵架啦

侯爵府

再唔係你攞你老公件jacket啦~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題