自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

急搵play group, 謝謝!!

各位朋友, 本兒快2歲, 想在他入幼稚園前找一些play group給他習慣群體日活, 但大多數上堂時間都在平日, 請問有冇些能夠在星期六日上堂? 最好九龍 / 新界添, 麻煩晒!
該用戶已被刪除

Re: 急搵play group, 謝謝!!

民房

joyce&roy, 多謝你呀!!
各位仲有冇多d介紹呀?

大宅

waterhylau,
你我個大仔由歲半就開始上playgroup,我見佢上堂上得好開心,而且老師亦很友善,上堂學過d活動有d係屋企我都會同佢玩番;後尾仲報埋個pre school course(唔可以陪,好似番學甘),升k1時又真係無喊,適應得幾好wor!所以我對呢間中心的playgroup都幾有好感,現在也想考慮安排細b參加! 如果你有興趣可以pm我!
waterhylau 寫道:
joyce&roy, 多謝你呀!!
各位仲有冇多d介紹呀?

大宅

hi waterhylau

比多間妳選擇, 係荔景禮賢會幼稚園 (好近地鐵站), 係幼稚園老師教返, 跟返返幼稚園一樣咁做, 運動, 唱歌, 晝圖, 講故事, 排洗, 食茶點, 每星期六一次, 個校長好好人, $200/4堂, (d個價係我個女上年個價, 妳可以自已 check 下, 有無變).

民房

蘋果, 請問你講既係邊間學校呀? 謝謝!! :-P

民房

summer, 唔該晒, 等我打去問下先....

男爵府

蘋果,

Please PM me too. Thanks very much.

民房

蘋果, 唔好意思, 我新黎報到, 唔識什麼叫PM....hehe.....

大宅

你係bk pm係好流行會用架!可以試下click bk網頁右上角,有格寫住「私人信息」,就睇到!

民房

唔該晒.....

男爵府

2019勳章

蘋果,

Please PM me too. Thanks very much.
[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

首頁

尾頁

跳至