跳至

首頁

尾頁

洋房

尋04/10 出世的bb !!!!!!!!!!!!!!!

我都想搵 04/10 出世的bb! 入來傾吓啦!

複式洋房

Re: 尋04/10 出世的bb !!!!!!!!!!!!!!!

hi hi ,

我jasper 係10月4日出世架 , 真開心 終於有同日出世bb上黎相認啦 .......

洋房

Re: 尋04/10 出世的bb !!!!!!!!!!!!!!!

我都好開心! 我小B是廣華出世,是囡囡,希望多些04/10的小B媽咪入來啦! 您們怎樣打算慶祝小B的生日,有提議的話,交流吓!

複式洋房

hi, 晴晴豬都係 04/10 係威爾斯出世ka...
Nice to meet U!! 明天節目要視符天氣而定 (maybe ocean park, the Peak or ...still planing....
回想一年前的現在, 我痛得睡又唔係, 企又唔係!! 咁快就一年啦, 但係我個肚仍然跟隨我唔捨得走...點算好呢

My Sweety Kinki  

大宅

我謙謙都是04/10,在QE出世,boy

祝各位小b明天生日快樂,快高長大,聽聽話話

明天同小b去海洋公園

洋房

祝願04/10 和10月份出世的小B生日快樂! 個個都精靈活潑!

首頁

尾頁

跳至