跳至

首頁

尾頁

別墅

BB床 - 有冇媽媽買網床一張過

早幾日去左chicco到買左一張網床比B仔,諗住一張過唔駛又木床又網床.....

咁唔知多唔多人好似我咁架??

別墅

Re: BB床 - 有冇媽媽買網床一張過

我買左張木床~
因為我屋企都幾多塵下~
好難清潔>"<
我叫馮小妍 聖瑪莉諾同學記得我嗎?
我們都36歲了!

別墅

I have bought both....木床 in bedroom and 網床 in living room. I heard people saying that it's good for bb to have two seperate beds for days and nights so that they understand when is daytime and when is night time....

大宅

Hi,
I also have two beds for bb (one 木床 & one 網床).
The nurse here wont recommend us to let bb sleep in 網床 at nite unless you buy a good mattress.
I also setup the 網床 in the living room and let bb play there in day time.

大宅

畀面勳章

唔建議用網床當bb床, 因為當阿b識企識行時, 佢會利用堆高左既玩具, 自己係網床入面 "琴" 出來, 好危險! 加上網床既承拓力有限, 用來瞓覺對bb唔多好.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

複式洋房

我都係用木床, 因為冇咁危險, bb大個啲就會識擒來擒去

首頁

尾頁

跳至