自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 非常討厭的大伯一家人

嘩! 咁多cheap 精架
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

點樣令到你小產呀??

大宅

"賤人何其多,身邊總有一兩個!!" 簡直係絕世佳句

大宅

finger 寫道:
點樣令到你小產呀??

我老爺個墳因為好舊要整下,佢自己老婆有左個陣,就話吾好郁老爺個墳(維修)。

但到我有左,佢就郁左個墳都吾話我地知,重要我小產之後,先打電話黎問夾錢 你話慶吾慶,你話我有幾咁嬲呢兩公婆。

我吾係一個迷信既人,但比你聽到,佢響你大肚個陣,做埋D咁既野,你會點諗?我真係好憎佢地。 自私精!!

其他重有幾十樣賤野,數之不清。

:-P  :-P  :-P

大宅

我都好憎我個大伯同佢老婆嫁喎 !!!

点解有的甘既人嫁, 做大都冇大的款, 点去教細的做野

子爵府

你地實在太好人la, 我都好想有呢d親友!! (當然我唔會咁過份la)

解決方法:
(1) 你搬遠d避佢地呢pair衰人la
(2) 一係你地一拍兩散, 係段短時間內出街食飯, 等佢地習慣唔係你屋企食
(3) 明知佢地最討厭食嘅餸都買齊, 睇佢地頂得順幾耐
(4) 開門見閂, 叫佢地比伙食費, 好過渣都無! (不過你收得人地錢就要交足貨,所以我唔建議)

首頁

尾頁

跳至