跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

BB大頭貼紙, 有消息喇! 已報名者請進.

[size=large]今日聯絡過Compuzone, 以下係Compuzone比我哋個index喇
謝謝選購 Compuzone.hk之BB大頭相姓名貼。 Compuzone.hk 特別設計了不同之背景及框邊, 供各位媽咪選擇。 Compuzone.hk 只根據 歐陽小姐提供的人名表內之媽咪給予折扣, 請 歐陽小姐盡快電郵人名表至[email protected]

各位媽咪可以根據以下之步驟訂購 BB 大頭相姓名貼:
1. 首先到click here, 在登入 區塊內輸入 :
帳號 : 0601family
密碼 : 0601
按 ” 使用者登入”

2. 按”網上訂購” , 輸入所需資料, 確定送出。
請留意: - 上載相片不可超過 200kb, 解像度800x600已足夠

- 相片光度要清晰,BB頭部外圍要有適量空間

- 相片上載後,不能更改

- 選取六款不同的設計

3. Compuzone.hk 便能收集各位媽咪之資料及相片。

4. 只要集齊50個以上的媽咪之訂單, Compuzone.hk 就會上傳樣本到一本相簿上, 待各位媽咪確認。

5. 確認後 , 請各位媽咪直接把款項傳入指定戶口, 連同資料及入數紙電郵至 [email protected]

戶口名稱:Wong Wai Ting

銀行名稱:香港上海匯豐銀行有限公司
戶口號碼:047-447982-833

銀行名稱:中國銀行
戶口號碼:012-81610081632

6. 如選擇郵寄, 則另加 $3.00 ( 郵費及保護姓名貼之費用)

如有疑問, 請告知

多謝選購BB 大頭相姓名貼。

Compuzone.hk

Deadline>>20/10/2006

1)DoDoDoDo
2)ky2005
3)v_i_o_l_a_810
4)Ashley-Joie
5)pinkyhsy (不過可唔可以遲d先決定要幾多數量架)
6)LikLik
7)米奇BB
8)mmmickey
9)Monty
10)mybaby2006
11)goofyszesze
12)bighip
13)CreamPuff
14)manman0401
15) mrsmcdull
16) littlepigmom
17) dora611
18) debmat
19) TobsterBB
20) joelo
21) Jammylau
22) ckfamily
23)Zoe&Bear
24) JAL
25) 之之
26) 小wahB
27) 車莉
28) pwypaulina
29) 叮叮噹噹
30) Fongfong223
31) karly
32)johnny_falcon
33) LittleMiyo
34) MayK
35) christyxmas
36) Be.Be
37) KoBB
38) denisechow
39) Kaling
40) jkbb
41) CherryIce
42) emmaleohappy
43) 灰熊寶寶
44) ipchingyee
45) 思仔
46) BU813
47) Cleverbb
48) rebeccachor
49) monwg
50) 啤梨媽媽
51) Foonmama
52) 皓銘媽媽
53) feibear
54)muihsu 個名無

子爵府

Re: BB大頭貼紙, 有消息喇! 已報名者請進.

DoDoDoDo
600 X 800 得唔得架?
我揀左好耐先送出,點知error。 :-(
返上一頁揀左既相同框都無哂,又要再揀過。

子爵府

終於成功啦。

goofyszesze 寫道:
DoDoDoDo
600 X 800 得唔得架?
我揀左好耐先送出,點知error。 :-(
返上一頁揀左既相同框都無哂,又要再揀過。

大宅

畀面勳章

DoDoDoDo
唔該晒!
我想問下如果我想再加多兩個位,得唔得?
另外係唔係一個小朋友上傳一張相呀?(我四個小朋友就四張,啱嗎?)

大宅

我copy左DoDoDoDo之前o既message:

啱啱打咗去問有關貼紙嘅問題, 佢話而家已經做唔到$20一版, 要$30一版, 但如果有50版, 就會$25一版 咁$20同$25有咩分別呢 就係$20每版只可以有2張唔同嘅相同design, 而$25就可以有6張唔同嘅相& design 佢哋25號之後就會比一個index我哋, 咁我哋就upload啲相&資料喇
所以應該係俾$25就有6張唔同嘅相& design
tingwong 寫道:
DoDoDoDo
唔該晒!
我想問下如果我想再加多兩個位,得唔得?
另外係唔係一個小朋友上傳一張相呀?(我四個小朋友就四張,啱嗎?)
[img][/img]

大宅

[size=large]tingwong, 唔知我有無誤會妳嘅意思呢, 妳話4個小朋友, 係咪4個唔同嘅小朋友嚟架? 如果係, 我諗妳要做4張, 因為每張只可以有1個名咋.

大宅

[size=large]仲有, 今日係最後報名日, 因為我要send啲人名去Compuzone, 佢哋要見名單上有名嘅先會比呢個優惠價. 所以如果要加名就要今日, 我聽日會send名單比佢哋架喇.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

想請問size係咪都係1.4cmx3cm? ($25)
如果係, 咁咪好細, 睇唔睇得清楚個bb樣架?

大宅

[size=large]其實個size同我哋之前做果啲卡通貼紙一樣.

大宅

[size=large]請留意, 如果要做多張嘅媽媽, 請於BK ID果度填1,2,3..., 例如DoDoDoDo1, DoDoDoDo2......如此類推. 同埋send去嘅相, 唔需要cut個頭出嚟架, Compuzone果度會幫我哋cut. 因為如果cut得太貼, 會影響個design架. 張相只要唔好大過200kb就OK喇. 600X800或 800X600都無問題.

大宅

畀面勳章

係四個唔同既小朋友,我知每個小朋友一張,但俾相果到係唔係一人send一張就ok呀?請問係邊個topic到報名,之前報咗算唔算?thx
DoDoDoDo 寫道:
[size=large]請留意, 如果要做多張嘅媽媽, 請於BK ID果度填1,2,3..., 例如DoDoDoDo1, DoDoDoDo2......如此類推. 同埋send去嘅相, 唔需要cut個頭出嚟架, Compuzone果度會幫我哋cut. 因為如果cut得太貼, 會影響個design架. 張相只要唔好大過200kb就OK喇. 600X800或 800X600都無問題.

大宅

DoDoDoDo,

咁係唔係一張大頭貼紙唔只6張貼紙呀

[size=large]其實個size同我哋之前做果啲卡通貼紙一樣.

大宅

[size=large]今日聯絡過Compuzone, 以下係Compuzone比我哋個index喇謝謝選購 Compuzone.hk之BB大頭相姓名貼。 Compuzone.hk 特別設計了不同之背景及框邊, 供各位媽咪選擇。 Compuzone.hk 只根據 歐陽小姐提供的人名表內之媽咪給予折扣, 請 歐陽小姐盡快電郵人名表至[email protected]

各位媽咪可以根據以下之步驟訂購 BB 大頭相姓名貼:
1. 首先到click here, 在登入 區塊內輸入 :
帳號 : 0601family
密碼 : 0601
按 ” 使用者登入”

2. 按”網上訂購” , 輸入所需資料, 確定送出。
請留意: - 上載相片不可超過 200kb, 解像度800x600已足夠

- 相片光度要清晰,BB頭部外圍要有適量空間

- 相片上載後,不能更改

- 選取六款不同的設計

3. Compuzone.hk 便能收集各位媽咪之資料及相片。

4. 只要集齊50個以上的媽咪之訂單, Compuzone.hk 就會上傳樣本到一本相簿上, 待各位媽咪確認。

5. 確認後 , 請各位媽咪直接把款項傳入指定戶口, 連同資料及入數紙電郵至 [email protected]

戶口名稱:Wong Wai Ting

銀行名稱:香港上海匯豐銀行有限公司
戶口號碼:047-447982-833

銀行名稱:中國銀行
戶口號碼:012-81610081632

6. 如選擇郵寄, 則另加 $3.00 ( 郵費及保護姓名貼之費用)

如有疑問, 請告知

多謝選購BB 大頭相姓名貼。

Compuzone.hk

Deadline>>20/10/2006

[size=large]已send相&資料之媽媽請於名字後+OK

1)DoDoDoDo
2)ky2005
5)pinkyhsy (不過可唔可以遲d先決定要幾多數量架)
6)LikLik
7)米奇BB
8)mmmickey
9)Monty
12)bighip
17) dora611
18) debmat
20) joelo
23)Zoe&Bear
24) JAL
25) 之之
26) 小wahB
27) 車莉
29) 叮叮噹噹
31) karly
34) MayK
36) Be.Be
37) KoBB
39) Kaling
40) jkbb
43) 灰熊寶寶
45) 思仔
46) BU813
49) monwg
50) 啤梨媽媽
52) 皓銘媽媽
53) feibear

大宅

DoDoDoDo,唔好意思, 我有d亂 係咪依家用HKD25就可以upload 6張相和選6個不同design造一版貼紙相 因為見到tingwong話一個小朋友只係upload一張相
[img][/img]

別墅

我今日send o左5張相去個web site, o甘幾時有相confirm 同埋我要比幾錢呀??

大宅

[size=large]johnny_falcon,
一張係有84個貼紙架.
KoBB,
HKD25就可以upload 6張相和選6個不同design造一版貼紙相喇.

大宅

[size=large]記得上載嘅相片不可超過 200kb, 解像度800x600已足夠. 如果想resize張相, 按"hoto By % Resize", 咁就可以將張相整細喇. 同埋唔需要cut張相, Compuzone果度會幫我哋cut BB個大頭出嚟架喇. 因為驚自己cut會影響個effect呀.
Deadline - 10月20日

大宅

畀面勳章

1)DoDoDoDo
2)ky2005
6)LikLik
7)米奇BB
8)mmmickey
9)Monty
12)bighip
17) dora611
18) debmat
20) joelo
23)Zoe&Bear
24) JAL
25) 之之
26) 小wahB
27) 車莉
29) 叮叮噹噹
31) karly
34) MayK
36) Be.Be
37) KoBB
39) Kaling
40) jkbb
43) 灰熊寶寶
45) 思仔
46) BU813
49) monwg
50) 啤梨媽媽
52) 皓銘媽媽
53) feibear

大宅

DoDoDoDo 明白晒

[size=large]johnny_falcon,
一張係有84個貼紙架.
KoBB,
HKD25就可以upload 6張相和選6個不同design造一版貼紙相喇.
[img][/img]

大宅

{只要集齊50個以上的媽咪之訂單, Compuzone.hk 就會上傳樣本到一本相簿上, 待各位媽咪確認。}
~~~>確認後才入錢??咁幾時會有相簿確認?Compuzone.hk 會上傳相簿到我們的personal email address嗎??

首頁
12345...8

尾頁

跳至